31.10.2017  |  Kitchen  |  Udstyr

Fondue

Indhold fra partner Hvad er dette?

Inviter gæsterne hjem

Hos Le Creuset elsker vi at invitere gæster hjem og dele et lækkert måltid i godt selskab. Tilbered maden direkte ved bordet med en fondue eller server en simreret der har passet sig selv i løbet af dagen.
 

Nyhed: Fondue i matte black
Le Creuset fondue Gourmand er ideel til alle former for fondue med fx ost, vin, bouillon, chokolade eller olie. Fonduen lanceres i Matte Black-farven med indvendig, sandfarvet emalje og kommer kun i et begrænset antal.
Kapacitet: 1,6 l.
Særpris: 999,00 kr.
 

Buffetgryde og inspirationsbilleder til middagen
Le Creusets buffetgryde i støbejern er ideel til fx one pot-retter, når der skal laves lækker mad på kort tid med fx pasta, ris eller couscous. Den brede og flade form sikrer god kontakt med varmekilden og gør desuden gryden velegnet direkte på bordet til at servere fra. Buffetgryden er tilgængelig i seks farver. Kapacitet: 3,2 L / 30 cm.
Pris: 2.049,00 kr.

Tags: Le Creuset

Mere fra Le Creuset

Le Creuset

www.lecreuset.dk

Siden 1925 er generationer blevet inspireret af Le Creusets unikke køkkenudstyr, der er indbegrebet af høj kvalitet og klassisk design. Vores ikoniske støbejernsprodukter fremstilles fortsat på det oprindelige støberi i Frankrig og efter de samme håndværksmæssige traditioner. Et kontinuerligt fokus på innovation har samtidig sikret, at Le Creuset gennem årene har udviklet sig fra alene at producer…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere