19.10.2017  |  Interior  |  Brugskunst

Flotte spil til både børn og voksne

Vissevasse lancerer spillekort, puslespil og memory. Vissevasse, der allermest er kendt for flotte prints og plakater i et helt særegent design med aner af nostalgi, pasteller og gode barndomsminder tilføjer nu spil til deres produktportefølje.

Brug puslespillet som et offline åndehul med plads til hygge, fordybelse og fokus på nuet. Alene eller som et fælles projekt, der samler venner og familie.

Kortspillet er i høj kvalitet, har en smuds- og chokoladeafvisende over?ade, og er dekoreret med forskellige illustrationer. Både puslespil, spillekort og memory kommer i flotte designede æsker i god kvalitet, man kan have stående fremme.

www.vissevasse.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere