18.01.2016  |  Business  |  Trends

Flere nyheder end nogensinde på Formland News

Indhold fra partner Hvad er dette?

Besøgende på Formland Spring 2016 kan se frem mod at opleve rekordmange nyheder. Hele 122 nye produkter er tilmeldt Formland News, som kan opleves i MCH Messecenter Herning fra 4. til 7. februar.

Væghylder, sofapuder, gourmet-delikatesser, plakater, smykker, spiseborde. Listen af nyheder, der kan opleves på Formland Spring 2016, er lang. 122 nye design- og interiørprodukter er tilmeldt, hvilket slår rekorden fra tidligere både forårs- og efterårsmesser. Rekorden fra efterårsmessen, som traditionelt er den største af de to årlige messer, er 117 nyheder.

-          Vi glæder os over at kunne præsentere så mange spændende nyheder. Vi ved, at 74 procent af alle besøgende kommer netop for at se nyheder, og jeg kan godt love, at ingen vil gå skuffede fra Formland Spring 2016, siger projektchef, Henriette Træholt.

Få overblikket på Formland News

Alle nyheder samles under messen på det specialindrettede område, Formland News i Hal J. Her kan besøgende tage samtlige nyheder i nærmere øjemål. Det planlægger blandt andre Laura Scheuer Trøstrup, professionel blogger og stylist i livsstils- og møbelbranchen, at gøre.

-          Nyheder betyder alt. Branchen er drevet af nyheder og Formland News er en super mulighed for at få et overblik over udstillernes nyheder. Med en ny sæson kommer også lysten til noget nyt, siger Laura Scheuer Trøstrup.

-          Formland byder på et væld af super spændende udstillere og produkter. På Formland News får man let, lækkert og overskueligt overblikket. Og så er det lidt sjovt at se, hvad de forskellige udstillere ser som deres største nyhed og kommende bestseller, fortsætter hun.

Kåring af den bedste nyhed

Blandt de mange nyheder i Hal J, vil besøgende blandt andet se en nyhed fra virksomheden OneLeg by Susanne Schmidt. Nyheden hedder ”OneLeg Wood til spisebordet”, og er en etbenet skammel, som forener design, ergonomi og funktionalitet. Direktør Susanne Schmidt ser Formland News som en god mulighed for at skabe opmærksomhed omkring nye produkter.

-          Det er en super mulighed, at vi udstillere kan få vist vore produkter på flere platforme. Hos OneLeg by Susanne Schmidt forsøger vi at udkomme med en nyhed hvert år. I udviklingen af produkterne tager vi udgangspunkt i kundernes ønsker og behov. På Formland har vi rigtig god kontakt med både nye og eksisterende kunder og får en masse brugbar feedback, siger Susanne Schmidt.

Besøgende, som tager produkterne på Formland News i nærmere øjemål, kan være med til at kåre Formlands bedste Spring-nyhed 2016. Deltager man i afstemningen, deltager man også i konkurrencen om billetter til en koncertoplevelse i Jyske Bank Boxen.

Fakta
Formland Spring 2016 finder sted i MCH Messecenter Herning fra 4. til 7. februar 2016.
Formland News i Hal J samler 122 nyheder fra udstillerne. Det er flere nyheder end nogensinde.
Læs mere på www.formland.dk.
 

Tags: Formland

Mere fra Formland

Formland

www.formland.dk

Formland er designmessen, der gennem 34 år har samlet fagfolk med passion og kærlighed for design og interiør. Det er her, designbranchen mødes, netværk skabes, handler indgås og butikker opdateres med et væld af design- og interiørnyheder.   Formland giver et overblik over nyheder, trends og tendenser inden for nordisk design lige nu…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere