05.11.2020  |  Interior  |  Accessories

Fleksible Adventstal fra 55° North

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det nye danske designbrand, 55° North, præsenterer en ny produktserie af Adventstal, som en naturlig tilføjelse til brandets serie af lysestager - Slim Light.

Slim Light lysestagerne, som tidligere blev brandet under navnet by Holmer, er i mange år blevet brugt som adventsstager. Er man til den minimalistiske og æstetiske adventskrans, tilføjes de nye Adventstal til Slim Light lysestagerne, og de styles med: mos, grankogler, gran, eukalyptusgrene eller lignende. 

De nye Adventstal er designet således, at de også kan bruges til andre lysestage. Adventstallene lægges blot ovenpå stagen og lyset sættes herefter i stagen. 

Serien omfatter Adventstal af messing, rustfrit stå og sort pulverlakeret stål som købes i sæt af tallene 1, 2, 3 og 4.

Mere fra 55° North ApS

55° North ApS

55north.dk

Vores formål er at udvikle autentisk og tidløst design med et nordisk udtryk og altid med en bæredygtig ambition.I tæt interaktion med dygtige europæiske producenter og udvalgte designere blander vi grundigt håndværksmæssig viden med funktionelt autentisk design, som i sidste ende skal føre til tidsløse designklassikere. Designklassikere som pga. designet og kvaliteten holder i flere generationer…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere