31.03.2021  |  Kitchen  |  Udstyr

Firkantede fristelser

Med forårssolen i sigte er det snart tid til at nyde små, søde sager og majestætiske mesterværker med solen i ansigtet og højt til himlen.

Mette Blomsterberg er kendt for at gå benhårdt efter et smukt og fagligt fabelagtigt resultat - både med det simple bagværk og med de mere krævende desserter og kager. Med nyhederne fra Blomsterbergs får hjemmekonditoren nu effektiv hjælp til at opnå samme professionelle udtryk.

Den nye, professionelle chokoladeform i hård plast gør det enkelt at fremstille elegante støbte og fyldte chokolader - med kant. Den stilfulde firkantede facon står som en raffineret kontrast til chokoladens bløde smag.

Formen skal blot rengøres med varmt vand uden brug af sæbe, aftørres let med et viskestykke og derefter lufttørre helt. Herefter poleres efter med vat inden den tempererede chokolade danner rammen om dine egne fyldte, firkantede fristelser.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere