Firkantede fristelser

Med forårssolen i sigte er det snart tid til at nyde små, søde sager og majestætiske mesterværker med solen i ansigtet og højt til himlen.

PR-foto..

Mette Blomsterberg er kendt for at gå benhårdt efter et smukt og fagligt fabelagtigt resultat - både med det simple bagværk og med de mere krævende desserter og kager. Med nyhederne fra Blomsterbergs får hjemmekonditoren nu effektiv hjælp til at opnå samme professionelle udtryk.

Den nye, professionelle chokoladeform i hård plast gør det enkelt at fremstille elegante støbte og fyldte chokolader - med kant. Den stilfulde firkantede facon står som en raffineret kontrast til chokoladens bløde smag.

Formen skal blot rengøres med varmt vand uden brug af sæbe, aftørres let med et viskestykke og derefter lufttørre helt. Herefter poleres efter med vat inden den tempererede chokolade danner rammen om dine egne fyldte, firkantede fristelser.

- HCL

Relateret indhold

16.04.2024Designbase.dk

Nyt regnskab fra Bygma Gruppen:  Investeringer trods et udfordrende marked

16.04.2024Designbase.dk

Digital bogføring: det skal du vide

11.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Essensen af kvalitet fra HOLM

10.04.2024Witt

Sponseret

Bryg kaffe som de professionelle baristaer

08.04.2024Designbase.dk

Hamonoya er ny distributør for Patisse

01.04.2024Brix Design A/S

Sponseret

Lad foråret indbyde til skaldyrsfest

27.03.2024Designbase.dk

Det er OK at markedsføre ”PFAS-fri” og ”ikke tilsat PFAS”

25.03.2024Witt

Sponseret

Vild med bobler? Lav dem selv – i alt!

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023