Firkantede fristelser
Med forårssolen i sigte er det snart tid til at nyde små, søde sager og majestætiske mesterværker med solen i ansigtet og højt til himlen.
Mette Blomsterberg er kendt for at gå benhårdt efter et smukt og fagligt fabelagtigt resultat - både med det simple bagværk og med de mere krævende desserter og kager. Med nyhederne fra Blomsterbergs får hjemmekonditoren nu effektiv hjælp til at opnå samme professionelle udtryk.
Den nye, professionelle chokoladeform i hård plast gør det enkelt at fremstille elegante støbte og fyldte chokolader - med kant. Den stilfulde firkantede facon står som en raffineret kontrast til chokoladens bløde smag.
Formen skal blot rengøres med varmt vand uden brug af sæbe, aftørres let med et viskestykke og derefter lufttørre helt. Herefter poleres efter med vat inden den tempererede chokolade danner rammen om dine egne fyldte, firkantede fristelser.
- HCL