05.12.2019  |  Interior  |  Dekoration

Fire Balls fra Morsø

Indhold fra partner Hvad er dette?

Organisk formsprog gemmer på hemmelighed

Inspireret af boldens organiske, men alligevel stramme, matematiske formsprog står Louise Christ bag en af sæsonens smukkeste fyrfadsstager. ’Fire Balls’ er designet for Morsø og gemmer på en funktionel, hyggelig hemmelighed. Den runde, dekorative bold kan åbnes på midten og gøres til to fine stager med et så tidløst udtryk, at de vil kunne passe ind i de fleste hjem.

Louise Christ har altid leget meget med særligt karakteristiske, organiske former i sit designarbejde, og med ’Fire Balls’ komplementerer hun ubesværet Morsøs traditionsbundne univers med noget, der på en gang er både legende og minimalistisk.

Fyrfadsstagerne vidner om brandets sans for kvalitet og innovation. De findes allerede i blankt krom og messing – men kommer nu også i klassisk sort, der passer til det kolde, mørke vinterhalvår.

Morsø forhandles hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. Med mere end 20 brands og op mod 10.000 forskellige designs på lagerhylderne, bl.a. Södahl, Rosti, BITZ, Zone Denmark, Blomsterbergs, HOLM, Morsø, Villa Collection, Medusa Copenhagen og Lyngby Glas, er F&H of Scandinavia branchens førende leverandør. Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhæn…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere