06.06.2019  |  Business  |  Branchenyt

F&H opkøber endnu et brand

Med dette opkøb vender et helt særligt design tilbage til Danmark.

Den danske isenkram- og boligdesignvirksomhed F&H of Scandinavia har indgået en aftale med Mepal BV i Holland, der nu betyder, at Rosti – og ikke mindst Margrethe-skålen – igen kommer på danske hænder.

Rosti blev grundlagt i Danmark i starten af 40’erne af Rolf Fahrenholtz og Stig Jørgensen, og i 1971 blev firmaet solgt til A.P. Møller. Siden blev Rosti i 1993 solgt til hollandske Mepal, der dermed i mere end 25 år har været ejer af produkter i Rosti-brandet. Men F&H of Scandinavia har fra 1. juli 2019 købt brandet og ejer dermed alle rettigheder til salg og produktion i hele verden. Købet ændrer ikke på, at F&H også fortsat vil distribuere Mepals produkter i hele Skandinavien.

Margretheskålen blev designet i starten af 50’erne på tegnestuen Bernadotte & Bjørn i København. Den ene af designerne, Sigvard Bernadotte, der var bror til den danske dronning Ingrid, fik i 1954 lov at opkalde skålen efter hendes datter, den daværende prinsesse Margrethe.

’Vi er virkelig glade for at få Rosti med i vores portefølje af egenejede brands’ siger CEO Knud Lomborg fra F&H of Scandinavia, der også ejer Södahl, Zone Denmark, Lyngby Glas, Villa Collection m.fl. og har en lang række partner-brands med bl.a. Christian Bitz, Mette Blomsterberg og Claus Holm. ’Margrethe-skålen er kendt af de fleste danskere, og den er synonym med den høje kvalitet, der kendetegner alle Rosti-produkter’, slutter Knud Lomborg.

www.fh-as.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere