20.03.2023  |  Business  |  Branchenyt

F&H åbner showroom i New York

F&H GROUP A/S har det seneste år investeret meget i udvikling og vækst på det europæiske marked. Nu er tiden kommet til at investere i endnu et nyt marked med stort potentiale – denne gang med en tur over Atlanten.

Det kommer til at foregå på det centrale Manhattan, New York, hvor der på Madison Avenue 41 vil være både et kontor og et inspirerende showroom på næsten 280 kvadratmeter. I første omgang vil fokus være på produkter fra stilfulde mærker som Zone Denmark, Hoptimist og Rosti.

F&H Group A/S er et veletableret designdrevet brandhus med et stærkt fundament. Siden starten i 1945 har virksomheden udviklet sig til Skandinaviens førende brand house inden for ”Kitchen Living Dining”.

F&H Group A/S ejer mere end 10 forskellige designbrands, som virksomheden udvikler, markedsfører og sælger over hele verden, herunder ZONE Denmark, Rosti, Gense, Villa Collection Denmark, Hoptimist og mange flere. Der er noget for enhver smag i det inspirerende designunivers af funktionelt design og kvalitetsprodukter.

F&H Group A/S har hovedkontor i Danmark og er repræsenteret med egne kontorer i flere europæiske byer, herunder København, Paris, Berlin, Oslo og Stockholm.

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere