14.09.2022  |  Bloom  |  Table top

Feminint pust til klassikere

Indhold fra partner Hvad er dette?

Dette efterår lanceres EM77 termokanden og Stelton brødposen i en sart Lavender. En farve der har rod i en støvet rosa, men med lidt mere kant. Med kaffe eller te på EM77 kanden og lune boller i den ikoniske Stelton brødpose, er der lagt op til en god start på dagen.

Den klassiske Stelton brødpose går aldrig af mode. Designet i 2009 af Klaus Rath og siden da produceret i et væld af farver til at matche skiftende tendenser. Brødposen popularitet er ikke til at komme uden om, og det er der god grund til. Udover det enkle design og de mange farvekombinationer er den yderst anvendelig til både servering og opbevaring af alskens brød.

Brødposen fylder ikke meget i skuffen, når den ikke er i brug. Og opbevarer du brød i den, hjælper den bløde bomuldskanvas med at bevare brødets sprødhed – den tillader nemlig brødet at ånde, så det hverken bliver blødt eller tørt, men bare helt perfekt.

Udover opbevaring af brød kan posen også anvendes til småting på badeværelset, børneværelset eller andre steder, hvor der er brug for samling af sagerne.

EM77 termokanden med den geniale vippeprop blev skabt af Erik Magnussen i 1977, og er lige så populær i dag, som da den kom på markedet.

EM77 teromokanden og Stelton brødposen i Lavender vil være at finde online og i butikkerne fra september 2022

Produktinformation

Stelton brødpose
- Materiale: 100% OEKO-TEX bomuld
- Højde: 21 cm
- Diameter: 23 cm
- Vejl. udsalgspris: DKK 229,95 / NOK 329

EM77 termokande
- Materiale: BPA- og phthalatfri ABS plast og glasindsats.
- Mål: 30 x 10,5 x 17 cm / Volume: 1 l. (8 kopper)
- Vejl. udsalgspris: DKK 549,95 / NOK 849

Design: KLAUS RATH
Klaus Rath (født 1964) er uddannet industriel designer fra Arkitektskolen i Århus. Tilgangen til designprocessen er praktisk og med lige interesse for de æstetiske, funktionelle, tekniske og kommercielle aspekter. Han arbejder både med produktdesign og grafisk design.

Design: ERIK MAGNUSSEN
Erik Magnussen var en af Danmarks mest anerkendte formgivere, uddannet keramiker fra Kunsthåndværkerskolen i 1960. ”Min måde at designe på er ikke en intellektuel proces. Mine idéer opstår ud fra mine egne behov. Jeg ønsker ikke at komplicere tingene, kun at gøre hverdagen en smule nemmere.” Erik Magnussen har formgivet alt fra møbler og lamper til elektronisk udstyr. Han skabte tidløst design for Stelton såsom EM skibslampen, EM bestikserien og den populære og ikoniske termokande EM77, som også er en stor del af Steltons DNA og brandidentitet. Erik Magnussens design er i dag repræsenteret på museer verden over

Mere fra Stelton A/S

Stelton A/S

https://www.stelton.com

Stelton, grundlagt i 1960, er et innovativt, dansk designhus kendt for sin tidløseskandinaviske designfilosofi. Steltons mange produktlinjer er resultaterne af frugtbaresamarbejder med internationale arkitekter og designere, der flere gange har førttil udmærkelser og designpriser som Red Dot, German Design Award og ID-prisen.Stelton står bag ikoniske designs som Arne Jacobsens Cylinda-line og Erik…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere