24.02.2021  |  Interior  |  Design

Et lys i mørket fra Morsø

Indhold fra partner Hvad er dette?

Faro er det italienske ord for fyrtårn. Inspireret af netop de smukke, gamle fyrtårne, som gennem århundreder har vist mennesket vej gennem mørket, er Morsøs nye Faro-lanterne skabt til at lyse op på den spæde forårsaften og i den klare sommernat.

Den stilrene lanterne fra Morsø står som et smukt pejlemærke i mørket. Som et fornemt udtryk for industrielt design og som et stykke unikt brugskunst inkarnerer Faro selve kernen i Morsøs designarbejde; nemlig at skabe den perfekte balance mellem en konkret praktisk værdi og en følelsesmæssigt værdifuld oplevelse.

Lys er liv

Siden den unge N.A. Christensen i 1853 tog hul på eventyret med sit jernstøberi på øen Mors, har innovation, design og godt håndværk været omdrejningspunktet for det ikoniske brand. De samme værdier går igen i den nye Faro-lanterne.

Ligesom den ultimative Morsø-klassiker, brændeovnen, skaber Faro lys og dermed liv i indretningen. Fremstillet i sort pulverlakeret jern, som er velegnet til al slags vejr, og med hank i børstet rustfrit stål er lanternen på samme tid kraftfuld og elegant i sit design.

Et look helt på toppen

Faro-lanternen åbnes med låget i toppen, og det skærper det flotte og helt enkle look, og samtidig undgår man klaprende sidelåger. Fremstillet i kraftigt jern og tykt glas er lanternen i det hele taget særdeles robust.

Foruden en flot fremtoning har Faro god funktionalitet: Fødderne kan justeres, så lanternen står stabilt og samtidig hæves lidt fra underlaget. Desuden har Faro vanddræn i bunden. Lanternen findes i tre størrelser, som lyser smukt sammen – og lige så smukt hver for sig.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere