05.03.2021  |  Interior  |  Brugskunst

En vase for livet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Glæd et menneske, du holder af, med en smuk buket i en lige så smuk vase, den seneste tilføjelse til Steltons Ora-serie.

Design, der kan holde hele livet, er netop, hvad den italienske designduo Daniel Debiasi & Federico Sandri har ønsket at skabe. Den ny vase, der kommer i to størrelser, egner sig til en fyldig buket, men også til at stå alene som et dekorativt minde om en speciel lejlighed. Ora-vasen er med sit tidløse udtryk oplagt som gaveide.

HØJ SOM LAV – DE MATCHER HINANDEN
Vasen fås i henholdsvis en stor og en lidt mindre version og kan fås i fire rolige farver, som klæder hinanden, når de er arrangeret sammen.

Ora, der betyder kant på latin, består foruden de to vaser også af skåle i tre størrelser, der som vaserne er matte på ydersiden, blanke på indersiden og afsluttet med den karakteristiske stålkant, som har givet serien sit navn. Brug skålene som dekorativt element i vindueskarmen, på en reol eller som frugtskål på spisebordet.

Tags: Stelton A/S

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere