05.03.2021  |  Interior  |  Brugskunst

En vase for livet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Glæd et menneske, du holder af, med en smuk buket i en lige så smuk vase, den seneste tilføjelse til Steltons Ora-serie.

Design, der kan holde hele livet, er netop, hvad den italienske designduo Daniel Debiasi & Federico Sandri har ønsket at skabe. Den ny vase, der kommer i to størrelser, egner sig til en fyldig buket, men også til at stå alene som et dekorativt minde om en speciel lejlighed. Ora-vasen er med sit tidløse udtryk oplagt som gaveide.

HØJ SOM LAV – DE MATCHER HINANDEN
Vasen fås i henholdsvis en stor og en lidt mindre version og kan fås i fire rolige farver, som klæder hinanden, når de er arrangeret sammen.

Ora, der betyder kant på latin, består foruden de to vaser også af skåle i tre størrelser, der som vaserne er matte på ydersiden, blanke på indersiden og afsluttet med den karakteristiske stålkant, som har givet serien sit navn. Brug skålene som dekorativt element i vindueskarmen, på en reol eller som frugtskål på spisebordet.

Tags: Stelton A/S

Mere fra Stelton A/S

Stelton A/S

https://www.stelton.com

Stelton, grundlagt i 1960, er et innovativt, dansk designhus kendt for sin tidløseskandinaviske designfilosofi. Steltons mange produktlinjer er resultaterne af frugtbaresamarbejder med internationale arkitekter og designere, der flere gange har førttil udmærkelser og designpriser som Red Dot, German Design Award og ID-prisen.Stelton står bag ikoniske designs som Arne Jacobsens Cylinda-line og Erik…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere