19.12.2018  |  Furniture  |  Design

En skænk med et strejf af japansk renhed!

Skænken FLICKER fra MUNK collective er designet af japanske Tamaki.

Den japanske indflydelse ses tydeligt i møblet og det mønster, der dannes når de perforerede låger bevæges frem og tilbage og ind over hinanden, som mest af alt leder tankerne hen på origami, papirklip og snefnug. FLICKER betyder 'flimmer' på engelsk og det er netop hvad det smukke mønster gør; flimrer for øjnene, som ser man igennem et kalejdoskop.

Designduoen Tamaki består af Junpei og Iori Tamaki. Deres tilgang til design er kontrasten mellem det enkle og det komplicerede. De har bl.a. vundet Young Japanese Design Talent af Elle Decoration Japan.

FLICKER skænken består af en base af malet MDF i grå eller hvid og døre lavet af perforeret stål i grå, hvid eller messing.

www.munkcollective.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere