28.08.2019  |  Dining  |  Table top

Eksotiske nyheder fra Peugeot

Indhold fra partner Hvad er dette?

Bali og Fidji er Peugeots nyeste kværne - inspireret af eksotiske himmelstrøg og skabt med Peugeots vanlige høje kvalitet og lækre finish.

I 1840 skabte Peugeot sin første kværn, der hurtigt satte standarden for kunsten at kværne krydderier. Peugeot-kværnen er siden blevet kokkenes foretrukne valg og en fast bestanddel i køkkener og ved middage verden over. Med de to nyheder fortsætter det franske mærke den nyskabende kurs med kværnsæt skabt af udsøgte materialer og med fantastiske kværnegenskaber.

                           Bali peberkværnen er skabt i solidt støbejern, der traditionelt bruges i Kina. Det kompakte og funktionelle design giver bordet et asiatisk touch, der passer godt i en nordisk indretning.

                           Den nye Fidji-kværn fås til salt og peber og har en blød timeglasfigur med smukke linjer. Kværnen er fremstillet af det sjældne og ædle oliventræ, og det betyder, at hver eneste Fidji-kværn er helt unik. Oliventræet gør desuden kværnen særdeles blød og behagelig at bruge.

Kværn nemt salt og peber

Hemmeligheden bag Peugeot er ikke kun ikonisk design, men i høj grad også et unikt kværnværk af høj kvalitet, styrke og holdbarhed. Det er derfor, at Peugeot kan give 5 års garanti på kværn og livslang garanti på kværnværket.                 

                           

Unikke kværne i to århundreder

Peugeot blev grundlagt i 1810 i den franske by Quingey, og her findes hovedsædet stadig. I midten af det 19. århundrede startede produktionen af kaffe- og peberkværne, og i dag er Peugeot en reference for kværne. Virksomheden producerer seks unikke kværnværker, som alle er designet til at maksimere smag og aroma fra det enkelte krydderi. Kværnene fås i klassiske og moderne designs og materialer.

Fidji peberkværn/saltkværn i oliventræ/stål 15 cm, vejl. pris 799,95 kr. 

Bali peberkværn støbejern 8 cm i sort eller blå, vejl. pris 599,95 kr. 

Læs mere om de nye kværne og find forhandlerliste på tj.dk

Mere fra THUESEN JENSEN AS

THUESEN JENSEN AS

www.tj.dk

THUESEN JENSEN AS er et skandinavisk brandhouse, der råder over 3500 forskellige kvalitetsvarer til køkken og bord. Vores produkter er alle af internationale kendte high-end mærkevarer, hvor design, innovation, trends og funktionalitet er helt i top.   Thuesen Jensen har agentur på nogle af isenkrambranchens stærkeste brands:  Pillivuyt, Kitchen…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere