07.10.2020  |  Dining  |  Table top

Efterårets farver på morgenbordet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med EM77 elkedlen, termokanden og den ikoniske Stelton brødpose, er den varme kaffe eller te og de lune boller klar til servering.

Sæsonens nye farver hedder Warm Maroon (EM77 termokande, elkedel og Stelton brødpose), Midnight Blue og Granite Grey (EM77 termokande). Farverne for den kommende sæson er baseret på tendenserne, der rør sig inden for boligindretning i dette efterår, hvor det igen er blevet moderne med mørke træsorter i køkkenet, og hvor tekstiler og tæpper i mørke, men varme, nuancer gør sig gældende.

Dækker man op til mange, har EM77 termokanden den fordel, at den har en slank og høj silhuet med en smal bund, der giver plads til flere ting på bordet, samtidig med, at der er nok til 8 kopper kaffe i kanden. Termokanden med den geniale vippeprop blev skabt af Erik Magnussen i 1977, og er lige så populær i dag, som da den kom på markedet.

Den ledningsfri EM77 elkedel er lige så stilren og elegant som den originale EM77 termokande. Man kan fint lade den stå fremme på køkkenbordet eller tage den med ind på spisebordet. Med dens høje ydeevne, er kanden desuden ideel til travle morgener, hvor tiden kun er til en kop instant kaffe eller en kaffe to go.

Den fine brødpose i bomuldskanvas, designet af Klaus Rath, er ligeledes stadig utrolig populær, og det er der mange gode grunde til. Kombinationen af gennemført design, forskellige farvekombinationer og masser af anvendelsesmuligheder har gjort brødposen til en bestseller.

Brødposen pynter på bordet, er rummelig og fylder ingenting i skuffen eller skabet, når den ikke er i brug. Udover brød, kan den også anvendes til småting på badeværelset, børneværelset eller andre steder i hjemmet, hvor der er brug for samling på tingene, og bliver den beskidt, kan den blot vaskes i vaskemaskinen.

Både EM77 termokanden, EM77 elkedlen og Stelton brødposen i de nye farver er i butikkerne fra september.

Tags: Stelton A/S

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere