09.04.2015  |  Kitchen  |  Udstyr

Dynamisk udvikling hos Aida

Aida kan melde om tre år med positive resultater, og det seneste regnskab har været det mest positive af dem alle. I takt med det udvikles nye, spændende produkter og serier.

"Vi er en dynamisk organisation med en dynamisk tilgang til tingene. Vi er ikke låst fast, og vi er hele tiden åbne for nye, spændende tiltag på markedet”. Sådan lyder det fra Aidas adm. direktør Peter Maae Jensen. Netop fordi virksomheden blev omstillet i tide, kan Aida også melde om en positiv vækst igennem de seneste tre år.

”Det går godt for Aida. Vi har godt fat i produktudviklingen, vi har gang i flere spændende designsamarbejder, ligesom vi løbende styrker eksporten”, fastslår Peter Maae Jensen.

Nyt i dette forår er stabelbare fade, der passer perfekt i ovnen i serien Wassim Cookware skabt i samarbejde med stjernekokken Wassim Hallal, der er chefkok på restauranten Frederikshøj og Molskroen.

Også Poul Pava serien udbygges med Poul Pava Icons, en samling af de bedste Poul Pava decors siden samarbejdet med Aida begyndte for seks år siden.

Poul Pava Friendly poets krus med Poul Pava citater, er også nye og de leveres i en flot dåse med dekor.

Aidas helt store satsning er dog stellet Enso, som Peter Maae Jensen selv kalder Ateliers efterfølger. Historien om Enso fortælles i Designbase nr. 3.   

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere