10.06.2016  |  Dining  |  Food

Det kører for lakridskongen Johan Bülow

Lakrids by Johan Bülow kan fremvise et godt 2015-regnskab, som viser, at virksomheden fortsætter sin vækst og fordobler millionoverskud.

Virksomheden med de velsmagende lakridser, Lakrids by Johan Bülow, er kommet rigtig fint ud af 2015. Årsregnskabet viser, at bruttofortjenesten er vokset fra 49 millioner til 65 millioner kroner, mens overskuddet ligger på omkring 16 millioner kroner, skriver detailfolk.dk.

Det er især Tyskland, der både nu og i fremtiden skal bære vokseværket hos Johan Bülow. 2015 har medført, at virksomheden har fået etablereret et stort forhandlernetværk i Tyskland samt egne lakridsbutikker – blandt andet i Berlin-stormagasinet KaDeWe.

Læs også: Johan Bülow planlægger stor ekspansion

Forventningen fra ledelsens side er, at det tyske marked om nogle år vil overstige det danske marked. Andre markeder er også på tegnebrættet:

”Vi skal fortsætte ekspansionen. Jeg satser stærkt på at åbne en ny enhed hver syvende eller ottende uge i 2016, hvor vi især mener det alvorligt med Sverige, Norge og Tyskland samt i mindre grad med Finland og Holland. Vi har hovedfokus på at finde de rigtige lokaliteter”, udtalte Johan Bülow til detailfolk.dk i november 2015.

Lakrids by Johan Bülow har eksisteret siden 2007.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere