01.02.2022  |  Interior  |  Belysning

Design skal ses

Med referencer til den klassiske olielampe og et moderne materialevalg har Studio FEM skabt en stage, der på én gang skaber stemning og giver et friskt pust i indretningen. 

Med sin solide messing base og florlette glaskuppel fremstår stagen eksklusiv i sit udtryk og vil opgradere enhver borddækning eller stilleben.

Bag Studio FEM står duoen Sarah Cramer og Anders Engholm fra Studio FEM i Aarhus. Og netop nu er selvsamme Anders aktuel i 'Danmarks næste klassiker' på DR.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere