24.03.2020  |  Kitchen  |  Food

Dæk op med sæsonens farver

Indhold fra partner Hvad er dette?

Cool mintblå, rå grafit eller stilfulde tern – frisk køkken og bord op med sæsonens skønne farver, der giver ekstra liv til boligens vigtigste rum.

Dette forår lancerer Bastian en række nye lækre tekstiler, der giver nyt liv til dit køkken og bord. Sortimentet består af et spændende og bredt sortiment af bl.a. duge, dækkeservietter, mundservietter, forklæder og grillhandsker i sæsonens farver.

Giv køkken og bord et nyt look

En ny dug eller nye servietter giver bordet nyt liv og masser af stemning til både hverdag og festlige lejligheder – og det samme gør nye viskestykker, grydelapper og forklæder, når det kommer til køkkenet. Bastian har et stort sortiment af tekstiler i flotte farver og en høj kvalitet. Find din favorit blandt de flotte nyheder, der både er praktiske og dejlige at kigge på. 

Håndvævede tekstiler i god kvalitet

Alle tekstiler i 100 % ren ny bomuld fra Bastian er håndvævede og fremstillet efter Øko-Tex Standard 100. De kan vaskes ved 40 °C i almindeligt vaskemiddel og kan nemt ”trækkes” glatte eller stryges. Tekstiler i serien Recycle er skabt af genanvendte stofrester, der ellers ville være kasseret.

  • Bastian dug, mint eller grafit 270/320 cm, fra vejl. pris kr. 299,95
  • Bastian mundserviet, mint eller grafit 45x45 cm, vejl. pris kr. 29,95
  • Bastian forklæde, tern/mint/grafit, vejl. pris kr. 139, 95
  • Bastian grillhandske, tern/mint/grafit, vejl. pris kr. 69,95

Flere vejl. priser og forhandlerliste www.tj.dk 

Mere fra Thuesen Jensen A/S

Thuesen Jensen A/S

www.tj.dk

THUESEN JENSEN AS er et skandinavisk brandhouse, der råder over 3500 forskellige kvalitetsvarer til køkken og bord.Vores produkter er alle af internationale kendte high-end mærkevarer, hvor design, innovation, trends og funktionalitet er helt i top. Thuesen Jensen har agentur på nogle af isenkrambranchens stærkeste brands: Pillivuyt, KitchenAid, Gense, Luigi Bormioli, Rösle, Wesco, Magim…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere