31.01.2017  |  Kitchen  |  Udstyr

Colour of Spices II

Indhold fra partner Hvad er dette?

Få det internationale køkken ind i dit

Hos Le Creuset elsker vi at eksperimentere med retter fra hele verden og tviste dem med lokale råvarer. Men for at få den gode smag frem i maden er det nødvenligt med det rigtige udstyr. Det er bl.a. også derfor, vi kommer med følgende nyheder:

To 3-PLY-pander
Le Creusets to nye 3-PLY-pander er velegnede til de fleste typer af madlavning ved middel til høj varme. Materialekombinationen med aluminium i midten omsluttet af rustfrit stål gør, at panden hurtigt fordeler varmen fra bund til kant, så maden tilberedes jævnt og ensartet. 3-PLY-panderne kan anvendes på alle komfurtyper samt i ovnen op til 260° C og tåler desuden opvaskemaskine. Der ydes livstidsgaranti mod fabriks- og produktionsfejl. Størrelse: 28 cm. Priser: Non-stick: 1.249 kr./ Ubelagt: 1.149 kr.

Lav sautergryde
Le Creuset introducerer nu en lavere version af den eksisterende 24-cm støbejernsgryde. Den lave gryde er imidlertid mere afrundet i bunden, hvilket gør den særligt velegnet til retter eller saucer, der skal omrøres hyppigt. Produktet er en mellemting mellem en støbejernsgryde og en sauterpande. Den lave gryde tåler ovn og er nem at servere fra. Der ydes livstidsgaranti mod fabriks- og produktionsfejl. Farver: Cerise, Shiny Black og Matte Black. Mål: 3,4 L/24 cm. Pris: 998 kr. 

Mere fra Le Creuset

Le Creuset

www.lecreuset.dk

Siden 1925 er generationer blevet inspireret af Le Creusets unikke køkkenudstyr, der er indbegrebet af høj kvalitet og klassisk design. Vores ikoniske støbejernsprodukter fremstilles fortsat på det oprindelige støberi i Frankrig og efter de samme håndværksmæssige traditioner. Et kontinuerligt fokus på innovation har samtidig sikret, at Le Creuset gennem årene har udviklet sig fra alene at producer…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere