18.12.2018  |  Interior  |  Table top

Bordlighteren gør comeback

Nyt dansk firma gør bordlighteren til designobjekt.

Mignis er et nyt firma, der på Formland for første gang lancerede sine designede bordlightere. Bag virksomheden står Michael Skjoldager, der dog ikke er ny i designbranchen. I samarbejde med designeren Marcus Vagnby har han skabt en serie af bordlightere, der som brugskunst skal kunne stå fremme og indgå som en del af indretningen. Inspirationen til mignis kommer fra Dieter Rams bordlighter fra 1968 og kollektionen er mundet ud i 3 bordlightere til forskellige brugsbehov.

Stone, der med sin lille størrelse og bløde runde form ligger godt i hånden. Den er egnet til at tænde små fyrfadslys samt andre levende lyskilder, hvor der er direkte adgang til vægen.

Sculpture, der som navnet antyder er en skulptur i sig selv. Den ligger ergonomisk godt i hånden og tændes nemt med et enkelt ”klem” på den bløde trykknap. Sculpture egner sig specielt godt til at tænde pejsen, fyrfadslyset i en lanterne eller andre levende lys, hvor der ikke er direkte adgang til vægen.

Samt den aflange og slanke, Slim der er en praktisk allround bordlighter, der egner sig til at antænde levende lys, hvor der ikke er direkte adgang til vægen, eller hvor en afstand til lysobjektet ønskes.

Alle tre versioner fås i farverne sølv og titaniummessing.

www.mignis.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere