26.09.2018  |  Dining  |  Table top

Alfi Juwel – ikonisk termokande fylder 100 år

Indhold fra partner Hvad er dette?

En af verdens mest kendte termokander fejrer i år sit 100-års jubilæum. Det sker med en eksklusiv jubilæumsudgave af Juwelen i poleret stål.

Alfis Juwel termokande er én af de få produkter, der er gået hen og blevet en ægte klassiker – et tidløst og unikt designikon, der bare er flot i sig selv, og som passer til enhver indretningsstil. Siden 1918 har termokanden med den elegante og smukke profil været termokandernes ukronede konge, og den har i tidens løb bl.a. prydet den tyske kanslers kontor, ambassader, virksomheder og private hjem i generationer verden over. Designet er i dag lige så klassisk og nutidigt som for 100 år siden.

Juwelen blev oprindeligt designet til de amerikanske jernbaner, men blev lynhurtigt et eftertragtet designobjekt kloden rundt, bl.a. fordi den blev brugt til servering for tidens præsidenter og filmstjerner takket være termokandens elegante og stilfulde design.  

Juwel i 100-års jubilæumsudgave

Alfi fejrer Juwel termokandens 100 år med en eksklusiv jubilæumsudgave i poleret stål – og som den originale termokande er den naturligvis produceret i Tyskland. De isolerende egenskaber er ret imponerende, for uanset om den er fyldt med kaffe, te eller vand, så holder den indholdet varmt i op til 12 timer eller koldt i 24 timer.

Juwelens hældesystem er fuldstændig ukompliceret at bruge, da du kan hælde med én hånd uden at risikere spild på bordet. Med Alfi Juwel termokande er man garanteret ikonisk og tidløs design på bordet i mange år fremover – kort sagt design, der aldrig går af mode!

Juwel termokande 1 liter, 100-års jubilæumsudgave vejl. pris kr. 1699,95

Kontakt:

Flere oplysninger Tj.dk 

Kundeservice@tj.dk eller tlf. 36 13 09 20 

Pressekontakt: Rune Silberg, rs@tj.dk

Mere fra THUESEN JENSEN AS

THUESEN JENSEN AS

www.tj.dk

THUESEN JENSEN AS er et skandinavisk brandhouse, der råder over 3500 forskellige kvalitetsvarer til køkken og bord. Vores produkter er alle af internationale kendte high-end mærkevarer, hvor design, innovation, trends og funktionalitet er helt i top.   Thuesen Jensen har agentur på nogle af isenkrambranchens stærkeste brands:  Pillivuyt, Kitchen…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere