24.01.2023  |  Business  |  Branchenyt

55th IHGF Delhi Fair – Spring 2023

15.-19. marts 2023 holdes IHGF Delhi Fair i India Expo Centre & Mart, Delhi NCR med over 3000 udstillere i 16 haller og 900 marts-showrooms.

IHGF Delhi Fair, arrangeret af Export Promotion Council for Handicrafts (EPCH), Indien, er planlagt til at være større og mere spektakulær i sin forårsudgave 2023, hvor man forventer at være tilbage i samme velkendte form og med fuld kapacitet. Responsen og det fine comeback kan tilskrives en god vækst i antallet af udstillere samt gode besøgstal på de sidste tre messer. 

Den kommende 55. udgave byder på over 3000 udstillere, temaer samt flere kuraterede udstillinger med produkter fra udstillere lige fra mellemstore og små eksportører, håndværkere og designere til Indiens førende producenteksportører. Der vil blive vist over 2000 produkter og mere end 300 trendspecifikke designudviklinger på tværs af 14 segmenter.

I showets bredt funderede segmenter af hjem, mode, livsstil, tekstiler og møbler vil produktudbuddet tælle husholdningsartikler, boligindretning, møbler, gaver og dekorative, lamper og belysning, jul og festlig indretning, modesmykker og tilbehør, spa & wellness, tæpper og tæpper, badeværelsestilbehør, havetilbehør, pædagogisk legetøj og spil, håndlavede papirprodukter og papirvarer og læderposer. Samlet tilbyder udstillerne således et komplet spektrum af omhyggeligt kuraterede koncepter og produkter på en enkelt platform. 

Herudover ses temapavilloner, trendområder, håndværksdemonstrationer og seminarer, udover køberlounges og zoner til afslapning. 

Den fem dages handelsmesse er en tilbagevendende, gennemprøvet og progressiv ressource for importører, grossister, detailkæder og designfagfolk. 

IHGF Delhi Fair arrangeres to gange om året i forårs- og efterårsudgaver af Export Promotion Council for Handicrafts (EPCH), den øverste organisation, der repræsenterer håndværksproducenter og eksportører i Indien. EPCH gør det lettere for sine 10.000+ medlemmer at tilpasse og tilbyde kvalitetsprodukter til det globale sourcing-samfund. Ud over at levere uovertrufne forretningsplatforme til købere og sælgere, leverer EPCH også omfattende information om sektoren til internationale købere og sikrer optimal grænseflade mellem den indiske håndværksindustri og internationale købere, hvilket letter harmonisk forretning. 

Hjemmeside: www.epch.in.

Tilmelding til messe: www.ihgfdelhifair.in/register

-PF

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere