09.06.2022  |  Interior  |  Accessories

12 års samarbejde

Indhold fra partner Hvad er dette?

Og kun alderen på vores børn afslører at vi alle er blevet ældre.

Det har uden tvivl været en turbulent rejse de første mange år, men med det fælles mål at kommunikere og promote den gode case med bæredygtighed, er vi gået hele vejen sammen med et tæt samarbejde, som har kostet mange timer, søvnløse nætter, hjælp fra familien etc.

At starte et projekt med genbrugspapir så tidligt som i 2010 havde sine konsekvenser

Vi havde meget lidt erfaring med papirets egenskaber, vi skulle kombinere to meget forskellige kulturer for at finde en fælles vej samt forståelsen for at levere produkter i god kvalitet til det europæiske marked. Ikke bare god kvalitet men også i den korrekte farve som matcher smagen, så det er den korrekte grå farve og ikke bare en grå farve.

Du kan slet ikke forestille dig de timer vi har diskuteret nødvendigheden og vigtigheden af farverne. For Lübech Living var den korrekte grå farve måske ikke så vigtig som det var for vores kunder, og som vi altid har forklaret kvinderne på Sri Lanka, at hvis vi ikke leverer den korrekte grå farve så sælger produkterne ikke, og så er der ingen arbejde til dem. Af den grund er det super vigtigt at vi har en fælles forståelse for hvad der er korrekt og hvad der ikke er korrekt proces.

I dag, 12 år senere, er vi kommet så meget længere i vores samarbejde, men som det er med håndlavede produkter, så er det en konstant proces. En proces som vi vil fortsætte med at forbedre skridt for skridt.

Gå på opdagelse i OOhh kollektionen

Mere fra Lübech Living ApS

Lübech Living ApS

https://lubechliving.dk/

CARE FOR TOMORROW – SHAPE THE FUTURE For Lübech Living startede det bæredygtige eventyr i 2009. Det startede med håndlavede blomsterpotter i genbrugspapir. I dag inkluderer vores bæredygtige univers ydermere nytænkende materialer som zero waste papir, genbrugsplastik, genbrugsfilt, genbrugsglas og keramik produceret ved hjælp af solenergi. L…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere