21.09.2020  |  Kitchen  |  Udstyr

Åbn vinen nemt og med stil

Indhold fra partner Hvad er dette?

Peugeots nye elektriske proptrækker gør det til en leg at åbne vinen med stil – og med en enkelt håndbevægelse får du helt automatisk proppen ud igen. Du slipper samtidig for skifte batterier, da den nemt kan oplades i stikkontakten.

Elis er navnet på Peugeots nye genopladelige proptrækker med folieskærer, der gør det helt nemt og hurtigt at åbne vinflaskerne til den gode middag. I modsætning til de fleste andre proptrækkere er den skabt i varmt bøgetræ – akkurat som var den en elegant Peugeot-kværn. Elis er samtidig 100 % automatisk og fremstillet med avanceret teknologi i Frankrig.

Alt du skal gøre, er at komme proptrækkeren på flasken, så kommer proppen af helt lydløst. Tilt derefter proptrækkeren 90° – så kommer proppen selv ud. Elis’ lithium-ion batterier klarer at trække proppen af ca. 50 flasker, før den behøver at blive ladet op igen.

Peugeot – mere end kværne
Efter at Peugeot i mere end 160 år har været synonym med kværne i verdensklasse, så spænder sortimentet i dag over en lang række premium produkter til køkken, vin og baren – fremstillet i Peugeots verdenskendte kvalitet. 

Historien om Peugeot begynder i 1810, hvor de to brødre, Jean Pierre og Jean Frédéric med efternavnet Peugeot, besluttede at omdanne familiens gamle kornmølle til stålværk. Det skete i den franske by Quingey, hvor fabrikken stadig ligger, og hvor alle produkter produceres. 

I 1840 kom Peugeots første kværn på markedet – kaffemøllen ”Model R”, skabt i træ, metal og håndsving i mere end 10 forskellige størrelser. Senere fulgte flere købmandsmøller til at kværne større mængder kaffe, sukker, havre m.m. Det er også på denne tid, at Peugeots berømte logo for første gang ser dagens lys: Løven symboliserer den fantastiske kvalitet, styrke og holdbarhed, som Peugeots produkter er skabt med. 

Elis genopladelig proptrækker mat sort bøg - 21 cm, med oplader og folieskærer, pris 999,95 kr.

Se mere samt forhandlerliste på tj.dk.

Mere fra Thuesen Jensen A/S

Thuesen Jensen A/S

www.tj.dk

THUESEN JENSEN AS er et skandinavisk brandhouse, der råder over 3500 forskellige kvalitetsvarer til køkken og bord.Vores produkter er alle af internationale kendte high-end mærkevarer, hvor design, innovation, trends og funktionalitet er helt i top. Thuesen Jensen har agentur på nogle af isenkrambranchens stærkeste brands: Pillivuyt, KitchenAid, Gense, Luigi Bormioli, Rösle, Wesco, Magim…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere