04.10.2019  |  Kitchen  |  Table top

Zone SINGLES Minutur

Indhold fra partner Hvad er dette?

Offline køkkenhygge. Det nye minutur fra Zones SINGLES-kollektion er skabt til analoge stjernestunder i køkkenet – alene eller sammen med dine yndlingskokke.

Madlavning behøver ikke være stressende eller kedeligt. Tværtimod. Parkér de digitale devices og nyd et uforstyrret frirum til gastronomiske eksperimenter – tilsat kærlighed og nærvær.

Uret tiltrækker kun din opmærksomhed, når bage- eller stegetider er forbi. Og trænger du selv til en pause ­– så grib uret i den fikse hank og tag det med dig ud i haven eller ind på sofaen. 

Zones faste designteam VE2 står bag designet, og uret fås i de klassiske farver black, warm grey og cool grey – og de mere sprælske emerald og lemonade.

Forhandles af førende isenkræmmere, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. Hent mere information om produkter eller nærmeste forhandler hos Zone Denmark på tlf. 89 28 13 00.

Om SINGLES
SINGLES er en kollektion af flirtende design, skabt af Zone Denmark i samarbejde med innovative danske designere. Det er nyfortolkninger af velkendte produkter, der ikke er sat i verden for at imponere, men for at invitere. Singles rammer butikkerne i farverige dryp – én ad gangen – hvor de vil charmere sig ind hos dig, der elsker stærkt og forførende design.

www.zonedenmark.dk

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere