10.06.2021  |  Interior  |  Bad

Zen til hænder og fødder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Stjæl dig et øjebliks Zen i hverdagen med de fine nye hånd- og fodspa fra INU. Og nyd synet og følelsen af velplejede hænder og fødder.

Forkæl hænder og fødder med de fine nye hånd- og fodspa fra INU. De emaljerede baljer er lækre nyfortolkninger af det klassiske vaskefad – med en blødt kurvet kant, der er god at gribe om og behagelig at hvile ankler og håndled på. De lanceres i den nye lækre farve Vaporous Green.
 

Baljerne rummer hhv. 1 og 6 liter og det bløde ’knæk’ i siderne angiver, hvor meget vand du behøver til din hånd- eller fodspa. Begge baljer har låg, som kan bruges som bakke til olier, neglelak, den nye velduftende fodsalt fra INU, børsten i naturhår eller kollektionens lille håndklæde i 40 x 60 cm.

Om INU

INU er nærvær - hverdagens luksus - i form af selvforkælelse inspireret af roen, balancen og sanseligheden i den skandinaviske bade- og saunakultur. Det er lækkert design, bløde tekstiler og skønne, sarte dufte til en velfortjent pause fra hverdagens travlhed – en hviskende invitation til at forkæle sanserne og nyde nuet.

Mere fra F&H A/S

F&H A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere