19.01.2021  |  Furniture  |  Design

Yndefuld, selv i læder

I 1952 designede arkitekt Poul M. Volther den ikoniske dronningestol, der er opkaldt og skabt efter hustruen Jørna. Siden den yndefulde klassiker blev sat i produktion igen i 2019, har den været at finde i et væld af smukke farver.

Dette forår kan FDB Møbler endnu engang udvide kollektionen og tilbyde den alsidige lænestol med sæde- og ryghynde i sort eller cognacfarvet læder, hvor stellet som altid er skabt i enten sort eller naturfarvet FSC-certificeret eg. 

Lædermaterialet er ikke blot smukt, men også yderst modstandsdygtigt og nemt at vedligeholde - og det unikke samspil mellem formsprog og gennemtænkte detaljer skaber igen et smukt og tidløst design, der matcher enhver indretning uanset tidens tendenser.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere