24.04.2019  |  Business  |  Branchenyt

Work, work, work

Maison&Objet sætter fokus på overlappet mellem kontoret og hjemmet og udforsker fremtidens arbejdsplads under temaet: WORK!

Ansporet af den stigende tendens til iværksætteri og fleksible arbejdsformer har vores arbejdsmønstre ændret sig og er ikke længere nødvendigvis bundet op på en fast lokation. Derfor stiger behovet for alternative arbejdssteder og dermed også behovet for alternative arbejdsmøbler. Det ønsker Maison&Objet at udforske på deres messe i Paris til september.

Invitationen til udstillere og besøgende lyder: Let’s Work Together – Making workplaces feel like home, og med et laboratorie til udforskning af vor tids nye måder at arbejde på, undersøges det i forhold til hvor, hvornår, hvordan og med hvilke indretninger vi arbejder.

På messen dedikeres et område på 1000 kvm til dette tema. Designet af Philippe Boisselier og opdelt i forskellige sektioner. Derudover vil et særligt WORK!-spor guide besøgende rundt på messen og markere de udstillere, der har produkter, der relaterer sig hertil. Der vil ligeledes være et konferencespor, der med oplæg fra eksperter fokuserer på temaet.

Maison&Objet Paris finder sted 6.-10. september 2019.

www.maison-objet.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere