21.10.2020  |  Kitchen  |  Udstyr

Witt Premium – Powerblenderen, der laver suppe fra start til slut

Indhold fra partner Hvad er dette?

Witt Premium Powerblenderen er så kraftig, at den grundet sin høje friktionsevne på 30.000 omdr./m. kan tilberede suppe fra start til slut. Alle ingredienser kommes direkte i blenderen, og den leverer en cremet, dejlig varm suppe – lige til at servere.

Med Witt Premium Powerblenderen får du en kraftfuld blender med hele 5 programmer samt trinløs hastighed. Herved får du muligheden for at lave en lækker cremet suppe, en silkebrød smoothie, green smoothie, knuse is samt lette rengøringen med det automatiske rengøringsprogram.

Green smoothie-programmet er ideelt til bladgrønt og sikrer silkeblød konsistens. Vi ved, at når det kommer til bladgrønt, kan det være svært at opnå denne konsistens, idet de sundeste fødevarer oftest er de hårdeste ingredienser for en blender. Men med det helt rigtige værktøj, kan selv de hårdeste ingredienser gøres til en ‘smooth’ oplevelse.

Blenderen er udstyret med en BPA-fri Tritan-kande med hele 2 l. kapacitet, samt BPA-fri blenderstav. Designet er stilrent og elegant, hvorfor den vil passe ind i ethvert køkken.

Witt Premium er en serie af produkter i høj kvalitet til dit køkken, specielt designet med henblik på nordisk æstetik. Serien er designet med øje for både form og funktion, præcisionsudført i de bedste materialer, i kraftig kvalitet uden at gå på kompromis med de elegante linjer og det generelle high-end, minimalistiske udseende.

Witt Premium Powerblender WPB1500B, Vejl. udsalgspris: DKK 2.299,-

Link til highres. billeder: https://we.tl/t-JIurb9Fe5D

For mere information om Witt Premium Powerblender: https://witt.zone/witt/koekkenserie/

For yderligere information kontaktes:

Christina Vang Hansen
Product manager Witt SDA / Teministeriet
Mail: cvh@witt.dk
Tlf: +45 92 43 80 62

Tags: Witt A/S, Blender

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere