21.09.2017  |  Kitchen  |  Udstyr

Witt by Kuvings vakuumblender - markedets første Quiet High Power vakuumblender

Indhold fra partner Hvad er dette?

- intet spild, men fyldt med fibre, vitaminer og næringsstoffer

Ved et optimalt vakuum med pres på 80 kPa, bevares farve- og næringsstoffer ved at forhindre kontakt mellem ingredienser og luft. Dermed forbedres den naturlige smag af de friske råvarer, og du får en lækker og ensartet cremet konsistens! Mindre oxidering og intet spild!

En vakuumblender virker ved, at den – inden den starter – suger overskydende luft ud af blenderkanden. Der skabes herved et undertryk i kanden, hvilket betyder, at man reducerer et af de helt store problemer med blendning, nemlig at råvarerne bliver kraftigt oxiderede under processen.

Vakuumblenderen har ydermere den fordel, at råvarerne udvider sig en anelse, når der er undertryk. Det betyder, at de er nemmere at blende og finthakke – de nedbrydes derfor nemmere til perfekt findelt niveau, hvilket også har betydning for frigivning af de næringsstoffer, der sidder i cellevæggene.

Resultat ved vakuumblendning:

·         Bedre smag, færre luftbobler og mindre oxidering*

·         Flottere farve og mere lækker konsistens

·         Øget holdbarhed – op til 7 dage på køl

·         Sundere resultat – flere vitaminer og fibre bevares i det færdige produkt

Maskinen er ydermere udstyret med en lyddæmpende blenderklokke, der minimerer støj forårsaget af den kraftige motor, når man blender kraftigt.

Med assistance fra den superstærke power-motor, auto-blenderfunktionen, 3D-knivsystemet, OneTouch-automatikken, motorbeskyttelsessensoren, luftkølingssystemet og sikkerhedsfunktionerne er du sikret: frisk juice, fløjlsbløde smoothies, lækre supper, perfekt mandelmælk…

*Mindre oxidering (iltning) øger holdbarheden, giver bedre tekstur samt holder juicen frisk og indbydende i længere tid.

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere