01.03.2023  |  Business  |  Branchenyt

Witt køber virksomheden CookPerfect

Indhold fra partner Hvad er dette?

Witt investerer i teknologiplatformen bag bl.a. markedets mest præcise trådløse stegetermometer.

Virksomheden, CookPerfect, har en unik teknologiplatform og stor knowhow indenfor produktudvikling. Deres unikke stegetermometer har været på markedet siden 2018 og sælges i dag i hele verden - og er allerede en integreret del af Witts produktportefølje under navnet ’Witt by CookPerfect’.

Det specielle ved CookPerfect stegetermometret er kødnålen, som er udstyret med hele fem sensorer, der måler temperaturen forskellige steder i kødet samt en specialudviklet algoritme, der bruger disse målepunkter til at beregne kernetemperaturen og varmestrømmen gennem kødet. Forbrugeren er således garanteret altid at få målt kernetemperaturen, uanset stegetermometrets placering i kødet. Traditionelle stegetermometre måler kun temperaturen i nålens spids, og derfor risikerer man enten over- eller undertilberedt mad, hvis ikke termometeret sættes helt præcist i midten.

”Vi oplever en stor efterspørgsel efter denne produkttype, så det er naturligvis interessant at få fat i det absolut bedste produkt indenfor denne niche,” fortæller Kasper Witt, Business Development & Investment Director hos Witt.

I dag er Witt stærkt repræsenteret indenfor pizzaovne, og med købet af CookPerfect har de nu mulighed for at sætte endnu mere fart på eksportrejsen indenfor ’Barbecue’-segmentet. 

CookPerfect:  https://cookperfect.com/

Witt A/S:  https://www.witt.dk/

For yderligere informationer:

Kasper Witt, Business Development & Investment Director, Witt - kw@witt.dk

Claus Tange, Managing Director, Witt - claust@witt.dk

Henrik Buur, Sales Director, Witt - hbu@witt.dk

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere