08.09.2022  |  Interior  |  Design

Witt investerer i bedre søvn!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Witt har investeret i virksomheden Membantu, som var de første i Norden til at introducere vuggemotoren; en hjælpende Smart Tech-hånd til forbedring af babys – og dermed hele familiens – søvn.

Den velkendte søvnjagt og stifterne bag Membantu

Witt er trådt ind i kampen om den gode søvn og visionen er klar: Forældre skal i fremtiden tilbydes en række værktøjer, der hjælper familiens nyankomne med at sove trygt og godt, uden det behøver betyde, at mor skal få lange arme, eller far køre bilen op og ned ad gaden med baby installeret i autostol…

Vi kender alle historierne, og mange af os har prøvet det på egen krop, når baby bare ikke kan falde i søvn, men man til gengæld selv er trættere end ord kan beskrive, for ikke at nævne alle de praktiske gøremål, man konstant har svært ved at nå.

Det er denne udfordring de to kvinder og stiftere af Membantu har sat sig for at afhjælpe, og idéen er de – så at sige – til gengæld ikke kommet sovende til!

Ingeniør Eva Jacobsen, og designer Stephanie Meilsøe, er selv forældre til i alt fire børn, herunder tvillinger og et barn med refluks. Begge kvinder oplevede en længsel efter et ekstra sæt hænder i deres børns første leveår, og dette behov for hjælp ledte dem på sporet af vuggemotoren, som de opdagede, faktisk har eksisteret i årtier i udlandet.

Motivationen bag Membantu er derfor opstået ud af et stærkt personligt (søvn)behov, og stifternes egne positive oplevelser med vuggemotoren er noget, de brænder for at dele med andre forældrepar og familier rundt om i verden!

En stærk ressource i alle moderne familier

Vuggemotoren er det første produkt i en række af kommende søvnforbedrende produkter fra Membantu, og det glade budskab skal udbredes. Witt vil i samarbejde med Membantu have produktet ’ud over stepperne’ og ind i de enkelte familier, så tilbuddet om en bedre søvn når ud de steder, hvor det ikke blot er relevant, men måske ligefrem presserende, i en hverdag, hvor en ekstra time til at lege med storebror eller storesøster, sætte en vask over, forberede aftensmad eller bare ligge på sofaen og puste ud, er mere end bare en smule kærkommen.

Målet er at skabe et globalt brand, hvor baby/børnebranchen i langt højere grad kan få gavn af teknologiens mange muligheder, og hvor Tech-løsninger fremadrettet bliver en langt større del af den moderne børnefamilie som en ressource, man naturligt trækker på.

Vi forestiller os, at vuggemotoren kan blive lige så uundværlig i hjemmet, som eksempelvis den velkendte babyalarm er det i dag for mange.

Sikkerhed og æstetisk Smart Tech

Vores produktudvikling foregår i samarbejde med forældre og relevante fagpersoner, så vores produkter stiller garanti for at imødekomme forældrenes behov rundt om i hjemmene.

Desuden skal vores Smart Tech-produkter kunne indgå i hjemmet som smukke, stilfulde designs.

Vi er det perfekte match – hvis vi selv skal sige det

Vi har forskellige styrker og smider derfor forskellige ting på bordet, som vi mener, tilsammen vil udgøre den perfekte know-how-cocktail. Membantu har fingeren på pulsen i forhold til produktkendskab, designudvikling og formgivning. Witt har først og fremmest en tungtvejende salgs- og distributionserfaring og kan sikre produktudbredelse rundt om i verden.

Motivationen er i top og ambitionerne skyhøje. Vi tror på, at vi står over for en spændende, ny begyndelse, hvor rejsen starter hos os – men ender i tusinde forskellige hjem verden over.

Vækstrejsen er begyndt, og kursen er rettet mod den gode søvn.  

Det synes vi, er en smuk destination!

For yderligere information, kontaktes:

Salg og distribution                                            

Peter Balle / pba@witt.dk

Ingeniør

Eva Jacobsen / ej@membantu.dk

Designer                                                                                                     

Stephanie Meilsøe / slm@membantu.dk

Link til flere billeder: https://we.tl/t-lm6J1l4MpV

Tags: Witt A/S, Baby, Design

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere