02.12.2022  |  Business  |  Trends

Winter Nordstil 2023: Sikker ordenshavn i stormfulde tider

Efter den succesfulde summer Nordstil vil den næste Nordstil igen finde sted i Hamborg fra den 14. til den 16. januar 2023. Endnu en gang vil kendte mærkeproducenter, nystartede virksomheder, producenter og unge designere være om bord - med innovative produktideer og inspirerende højdepunkter. 

"I dag står forbrugsvareindustrien over for en række udfordringer - erhvervsklimaet er fortsat hårdt på grund af en kombination af flere kritiske faktorer. Den kommende Nordstil tilbyder pålidelighed i disse udfordrende tider. For nu mere end nogensinde har detailhandlen brug for et tårn af styrke og en platform for personlige møder og inspiration på stedet," siger Susanne Schlimgen, direktør Nordstil. 

Ud over den personlige dialog lover et besøg på Nordstil en bred vifte af produkter fra mærkevareproducenter, start-ups, producenter og unge designere. Messen er den vigtigste bestillings- og netværksbegivenhed i Nordtyskland.

Frisk fremdrift til nye ideer: Oplev messe Nordstil

Uanset om det gælder foredrag eller præsentationer – gør det farverige program Nordstil til en særlig oplevelse. I tre dage tilbydes de besøgende inspiration og knowhow. Nordstil Forum i Hal B1.0 vil bl.a. behandle emner, der i øjeblikket optager branchen. Her kan de besøgende få brancheindsigt og svar på aktuelle spørgsmål: Hvilken vej er markedet på vej? Hvad er mulighederne for detailhandlere, og hvilke strategier giver mest løfte? Hvordan kan dit produktsortiment og din præsentation forbedres på salgsstedet? I umiddelbar nærhed af foredragsområdet findes Trend Tables, der giver inspiration til den kreative præsentation i din egen butik.

I Nordlichter sætter producenterne, designerne og de unge nystartede virksomheder kursen for nye og moderne produktserier med deres usædvanlige produktideer, dristige tilgange og genstande af høj kvalitet, og ”The Village” vil man kunne inspireres af de nyeste trends, og spændende koncepter til butikken. 

Den næste Winter Nordstil finder sted fra 14. til 16. januar 2023 og den næste Summer Nordstil fra 22. til 24. juli 2023.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere