11.01.2022  |  Business  |  Branchenyt

Winter Nordstil 2022 vil finde sted!

Så er det tid til at tage til Hamborg for at gøre forretning, for Nordstil, der løber ad stablen i weekenden fra 15.-17. januar har fået grønt lys af myndighederne.

670 udstillere fra Tyskland, Holland og Skandinavien vil vise deres kollektioner af trendy produkter til detailhandlen, og dermed er messen klart et besøg værd, hvis man vel at bemærke er vaccineret og enten har fået 3. vaccinestik eller er testet.
670 udstillere er - på grund af coronapandemiens nuværende udvikling således lidt mindre end de 700 udstillere, der oprindeligt blev registreret i oktober, men det ændrer ikke på, at de vil præsentere deres highlights til foråret og sommeren samt for nogens vedkommende også de kommende produkter til efteråret, vinteren og ikke mindst julen 2022, der er blevet endnu vigtigere efter at Christmasworld i Frankfurt er aflyst.
"Vi finder sted! Efter aflysningerne og udsættelserne af forbrugsvaremesserne i Frankfurt, Paris og Stockholm er jeg meget glad for, at Nordstil kan finde sted og kan slå dørene op på lørdag. Vores beskyttende og hygiejniske foranstaltninger betyder, at det fysiske møde på messen i januar igen vil være mulige, for der er ingen tvivl om at messer stadig er et afgørende markedsføringsværktøj, og at langsigtet kundeloyalitet har brug for personlig kontakt og udveksling," siger Susanne Schlimgen, direktør Nordstil.

Test først og bestil derefter
I 2020 og 2021 har Nordstil allerede bevist, at fysiske messer er sikre i pandemitider. Der er dog en række sikkerheds- og hygiejnekoncepter, som løbende tilpasses i tæt samarbejde med Hamborgs sundhedsmyndigheder. Siden begyndelsen af januar 2022 har der på grund af udbredelsen af Omicron-varianten været strenge sikkerhedsregler. Ved indendørs events skal deltagerne fremlægge et aktuelt bevis for vaccination eller immunitet samt et aktuelt bevis for test ved indgangen, som ikke må være ældre end 24 timer (antigen hurtig test) eller 48 timer (PCR-test) på indgangstidspunktet. Det er vigtigt at medbringe alle nødvendige dokumenter (ID-kort, vaccinationscertifikat eller app (coronapas), bevis for immunitet samt et aktuelt testcertifikat. Har man fået 3. boosterstik frafaldes testkravet.
Sikkerheds- og hygiejneforanstaltningerne omfatter også registrering af besøgende og udstillere, konstant udskiftning af frisk luft og større stande, som sikrer mulighed tilstrækkelig afstand.
Derudover er kirurgiske masker obligatoriske i alle indendørs områder under hele messen.

Det kan opleves
Kreative ideer og spændende impulser kan ses i Landsbyen i Hal A3, hvor ti udstillere igen er gået sammen i en fælles præsentation for at vise detailhandlere de nyeste tendenser inden for merchandise, præsentation og udvalgte produkter fra deres sortimenter.
Det særlige ved landsbyen er, at den viser, hvordan produkter fra de forskellige brands kan fungere sammen, så synergierne udnyttes. Landsbyen tilbyder også den perfekte mulighed for personlig kommunikation og netværk.
Friske og originale produktidéer, der kan noget ud over det sædvanlige, vil også blive præsenteret på Nordlichter i hal B4, hvor indkøbere, der søger innovationer og genstande af høj kvalitet, kan gå op opdagelse blandt 28 designere og nystartede virksomheder, der viser deres forfriskende produktideer. Hver en ædel dråbe har sin egen historie: Buddelhelden-området i hal B1.0 er et af kontaktpunkterne på Nordstil. Her vil udstillere af vin og spiritus forklare konceptet bag deres signaturdrikke over et glas. Området inviterer besøgende til at smage, udveksle og bestille.
Næste Winter Nordstil afholdes 15.-17. januar 2022, og til sommer holdes Nordstil 23.-25. juli 2022.
-PF

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere