04.08.2022  |  Interior  |  Belysning

Welcome to the Jungle

Indhold fra partner Hvad er dette?

En hyldest til den allerførste have. Eden Lampen™ er et high-end produkt, stolt designet og håndlavet af dygtige håndværkere. Hvert produkt er unikt.

Velkommen til junglen


Eden Lampen™ er en hyldest til den allerførste have. En tukan hviler på en klippe overstrøet med Monstera, Hibiscus og forbuden frugt. Den smukke lampe er udviklet og designet i Barcelona af Marke Newton, håndlavet i Spanien.

Eden Lampen™ er et high-end produkt, stolt designet og håndlavet af dygtige håndværkere. Hver lampe er unik. Goodnight Light produkter er bygget stærkt for at holde længe. Alle lamper gennemgår en grundig kvalitetskontrol inden de forlader værkstedet.

Eden Lampen™ er en alsidig følgesvend. Den vil finde sin perfekte plads både udendørs og indendørs. På natbordet kan den oplades på docken. Det integrerede USB batteri har op 8 timers levetid, så den kan lyse smukt i haven om aftenen.

By Invite Only præsenterer Goodnight Light på Formland til august. Kom forbi stand D3320 for at høre mere og se det flotte udvalg.

Mere fra By Invite Only ApS

By Invite Only ApS

https://byinviteonly.dk/

By Invite Only blev grundlagt i 2015 og startede med distributionen af ​​mærket SNURK. Det sjove og funktionelle ved netop dette mærke lagde grunden til stemningen. Lige siden har vi bestræbt os på at arbejde med mærker, der ikke kun lykkes med at sælge mængder af produkter, men også rører vores hjerte og humør. Vi ønsker at skab…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere