By Invite Only ApS

byinviteonly.dk/

Branche/Sektor:

Belysning, Boligtekstiler, Butiksindretning, Gadgets, Interiør, Legetøj, Opbevaring, Service og borddækning, Udeliv

Om

By Invite Only blev grundlagt i 2015 og startede med distributionen af ​​mærket SNURK. Det sjove og funktionelle ved netop dette mærke lagde grunden til stemningen. Lige siden har vi bestræbt os på at arbejde med mærker, der ikke kun lykkes med at sælge mængder af produkter, men også rører vores hjerte og humør. Vi ønsker at s…

Læs mere  

Om

By Invite Only blev grundlagt i 2015 og startede med distributionen af ​​mærket SNURK. Det sjove og funktionelle ved netop dette mærke lagde grunden til stemningen. Lige siden har vi bestræbt os på at arbejde med mærker, der ikke kun lykkes med at sælge mængder af produkter, men også rører vores hjerte og humør. Vi ønsker at skabe en platform for vores forhandlere, hvor kvalitet, funktionalitet og humor kommer i første række. 

Vi samarbejder med nøje udvalgte forhandlere, som vi inviterer ind i vores verden.

Vi leder efter mærker og produkter, der primært falder i kategorien Fun and Functional. Vi er meget opmærksomme på den høje mængde af mærker, der er tilgængelige, og derfor er vi konstant på udkig efter unikke mærker, der har en historie at fortælle. 

Vi bringer succes til brandet og forhandlerne ved at tilbyde en professionel b2b platform til bestilling, et logistiklager til forsendelser og en smilende administrations- og salgsafdeling. 

Ønsker du en snak, en fremvisning af produkter eller information om os, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil være din leverandør nummer 1, hvor kvalitet, funktionalitet og sjov kommer i første række. Hav det sjovt så længe..

Kontaktpersoner

Amira Helene Larsen

Owner

Brands

Baby Bites

På få år har Baby Bites etableret sig som et globalt mærke "made in Barcelona" med praktisk og dagligdagstilbehør til babyer og børn, som alle seje forældre ønsker at have i deres liv.

Haj-soveposen er flagskibet for Baby Bites brandet, og den findes i dag i mere end 30 lande!

Vi er så glade for at byde Baby Bites velkommen tilbage på det danske marked.

Nu med endnu flere kvalitetsprodukter til de små.

  • Lækre bomuldskvaliteter,
  • Varme soveposer/køreposer,
  • Vandtætte hagesmække
  • Bløde svøb og håndklæder

Pelliani

Bæredygtige designprodukter i høj kvalitet. Nemme at elske, svære at ødelægge. 

Pelliannis kerne sortiment er bæredygtige produkter med et kønsneutralt design, der appellerer til både børn og forældre. 

Miljøaftrykket bliver ikke overset i processen. Bæredygtighed er nøglen til fremtiden, og en bæredygtig fremtid skabes med kærlighed. Derfor er alle Pelliani produkter økologiske, GOTS, fairtrade, miljøvenlige, bionedbrydelige, veganske eller lavet af FSC træ og papir. Sikre produkter til børn er en "no brainer" for Pellianni. Alle produkter er designet til at give komfort, uddanne og underholde. Gør dig klar, legetid nærmer sig.

Lille Vilde

Slip fantasien løs i Lille Vildes skønne univers, hvor spisetid og legetid er i højsædet.

Slowfashion er nøgleordet hos Lille Vilde, hvor alle produkter er fremstillet af bæredygtige materialer med utrolig holdbarhed. Din garanti for, at barnet ikke slider legetøjet op lige med det samme.

Bæredygtighed er brandets mantra, og produkterne er gennemtænkt med naturen som en stor inspirationskilde. Multifunktionalitet, holdbarhed og biologisk nedbrydelige materialer er i fokus, hvilket sikrer legeværdi i mange år frem.

Lille Vilde er magi til din hverdag.

Kidywolf

Oplev Kidywolf – et univers til at lære, føle, bevæge sig og forestille sig. Et brand, der har til formål at holde børn beskæftiget og underholdt, samtidig med at de opmuntrer deres fysiske, mentale, sociale og følelsesmæssige udvikling. At lege handler om kreativitet og fantasi med Kidywolf. Det er originalt, moderne og trendy legetøj til at dele stærke følelser sammen.

Hold kontakten og den sjove leg med walkie-talkies og lad børnene opdage verden gennem kameraets linse.

Namaki

Hvem drømmer ikke om at forvandle sig til en sjov og farverig karakter til Halloween eller en fødselsdagsfest med farveblyanter og ansigtsmaling, der er sikre for huden? 

Namaki blev skabt med det formål at sætte gang i ubegrænset fantasi hos børn og samtidig være skånsom mod deres super følsomme hud. Med en miljøvenlig tilgang og naturlige økologiske produkter er målet også at beskytte dyrene og miljøet på hvert trin af vejen. Oplev magiske øjeblikke på en naturlig og sjov måde med alle regnbuens farver.

Les p’tits fouets

Les p’tits fouets giver dig farverige køkkenredskaber, så børnene kan hjælpe med bagning og madlavning i køkkenet.

En simpel måde at få familiens yngste interesseret i madlavningens glæder.

Mojipower

Den perfekte gaveidé med fede og sjove designs. Produkterne er lavet af materialer af høj kvalitet og designet i Italien.

Skønne powerbanks og mobiltilbehør. Oplad din telefon hvor som helst med Lykkekatten eller Kaktussen, og sørg for at beskytte dit kabel med donuten.

Mojipower er ung, frisk og moderne og giver dig mulighed for at skille dig ud fra mængden.

Play&Go

Legetøj under sengen, på gulvet, i hundekurven - alle forældre kender dette scenarie. Men Play&Go leverer den enkle og effektive løsning til legetøjsopbevaring og leg på samme tid. Det bærbare, slidstærke design gør den også perfekt til stranden, parken, ferier eller ture for at besøge bedsteforældre.

Play&Go 2 i 1 legetøjs opbevaringstaske, der fungerer som en legemåtte, er ethvert barns drøm. Selv Lego opbevaring er enkel, og dukker, biler, bolde og klodser kan alle hurtigt ryddes væk med et enkelt sving.

Play&Go er lavet af slidstærkt polybomuld og fås i en række attraktive farver og print. Den er også en god idé til opbevaring i børneværelset og legerum.

Affenzahn

Oplev verden gennem leg med dit yndlingsdyr.

Fun and Functional er nøgleordene for Affenzahns børnetasker. Sjove, miljøvenlige og ergonomiske rygsække til børn. Produceret af materialer, der er lavet af genbrugte PET-flasker. Affenzahn er bluesign®-systempartner og forpligter sig til at beskytte planetens ressourcer.

Affenzahn producerer udover rygsække bl.a. børnesko, hatte, kufferter og toilettasker til børn. Alle sjove og funktionelle produkter med skønne detaljer. For eksempel kan alle dyrenes tunge trækkes ud, så der kan skrives navn på barnets ting.

SNURK

Snurk er fantasifulde print af høj kvalitet til sengetøj og loungewear Snurk er designet fra bunden i hånden, med kamera og photoshop. Formålet er at give ny mening til kunsten at gøre ingenting.

Med Snurk er afslapning og sengetid gjort sjov, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Her skal du ikke tage valget mellem det sjove og det bæredygtige. Alle produkter er lavet af økologisk bomuld og bæredygtigt fremstillet i Portugal. Fordi det at være opmærksom på påvirkningen af ​​miljøet, hjælper os alle til at sove bedre!

Sunnylife

Sunnylife brandet blev skabt med et enkelt mål: at dele Australiens autentiske sommerstil med resten af ​​verden. 

Fremragende print og trendsættende emballage er en stor del af Sunnylifes varemærke signatur. 

I dag kan Sunnylife-produkterne findes på strande, i pools og på solbeskinnede feriedestinationer over hele kloden. Få dit must-have sommergear med respekt for innovation, kvalitet, stil og funktionalitet – den perfekte sommer serie til din butik.

SunJellies

SunJellies bringer dine gamle favoritter tilbage, så du kan nyde dem igen. Inspireret af søde minder fra barndommens somre og glæden ved at bære, hvad du vil.

SunJellies er inspireret af autentiske vintagedesigns fra midten af ​​århundredet og frem til halvfemserne. Et dejligt nostalgisk tilbehør til ethvert afslappet outfit, perfekt til stranden og den sødeste måde at organisere småting i dit hjem eller kontor. Alle SunJellies tasker er lavet af 100 % genanvendelig LPDE-plast.

www.sunjellies.com

Goodnight Light

Filosofien bag Goodnight Light er kærlighed i alle hjem og lys i alle liv. De udendørs og indendørs lamper vil lyse op i ethvert rum.

Du kan stole på Goodnight Light for et lidenskabeligt engagement i positivt og innovativt design med respekt for miljøet. Materialer, der bruges til udendørsområdet, er 100 % genanvendelige. Lamperne fremstilles på energieffektive fabrikker i Barcelona.

Lys op med piñacolada-lampen eller tag springet med den ikoniske duck duck lampe og hav det sjovt.

www.goodnightlight.eu

CandyShock

Beskriv din personlighed med et strejf af lys. Candyshock handler om at sige noget om dig selv uden at tale. Det er positive vibes til ethvert rum.

Alle produkter er håndlavede, lavet af materialer af høj kvalitet og enkle at installere. Det har aldrig været nemmere at dekorere dine vægge.

Candyshock er alt andet end mainstream, og målet er at sikre en plads i folks sind med de unikke, lyse og farverige designs. Bliv blændet af coolness og tænd dit nye neonskilt.

www.candyshock.com

Filer

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere