12.06.2020  |  Interior  |  Table top

WE DESIGN, CREATE, PRODUCE IN DENMARK

Indhold fra partner Hvad er dette?

LIND DNA har rod i Danmark, i dansk design og håndværk og kan med egen produktion gå fra idéudvikling til produktion af prototyper inden for få timer.

Vidste du, at…

En medarbejder hos LIND DNA kan få en idé i frokostpausen og stå med en prototype i hånden inden kaffepausen?

Alle hos LIND DNA opfordres til at bidrage med idéer, og med egen produktion kan man gå fra idéudvikling til produktion af prototyper inden for få timer. Under Covid-19 har alle været opfordret til at tænke ud af boksen og det har bl.a. resulteret i et nyt 3-i-1 produkt, som er bordafskærmning, magnettavle og skriveunderlag i ét, samt en nøglering der også kan anvendes som bogmærke.

Derfor er sloganet hos LIND DNA også WE DESIGN, CREATE, PRODUCE IN DENMARK.

LIND DNA har rod i Danmark, i dansk design, håndværk og lokal produktion. Med lokal produktion er der mulighed for at være hands-on med hele produktionsprocessen og dermed sikre de høje standarder og kvaliteter som LIND DNA ønsker for designet.

Covid-19 har kun bekræftet, at det er godt ’at være herre i eget hus’ for selvom LIND DNA ikke er kommet igennem krisen uden knubs, har produktionen været kørende, så kunderne ikke har manglet varer.

Mere fra LIND DNA ApS

LIND DNA ApS

www.linddna.com

We offer you an entire world of table top products and interior design concepts, that are beautifully designed to complement each other. Design, craftsmanship, local production and zero waste is our philosophy. Craftsmanship and the art of creation is what everything is about at LIND DNA. When ever possible, we insist on our own, local production in Denmark. We choose to do this for a…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere