31.08.2022  |  Interior  |  Accessories

LIND DNA INTRODUCERER NY SENSATIONEL LÆDERTYPE: SERENE

Indhold fra partner Hvad er dette?

Efter flere års research kan det danske designbrand LIND DNA nu tilføje en blød, recycled lædertype til porteføljen af de ikoniske curve dækkeservietter. Kvalitetslæderet SERENE fremstår således som LIND DNA’s mest autentiske lædervariant.

I den nye serie af LIND DNA’s velkendte dækkeservietter har brandet skruet op for kvaliteten af de bæredygtige råmaterialer, og det kan mærkes på de bløde SERENE-dækkeservietter, der i lighed med alle andre kollektioner hos LIND DNA er fremstillet i det gennemgående materiale, recycled læder.

Preben Lind, stifter og designer bag LIND DNA, forklarer: ”Recycled læder har altid været grundstenen i vores dna, men med SERENE har vi nytænkt og forfinet produktionsprocessen, så rest-kernelæderet fra mode- og møbelindustrien nu granuleres endnu finere og desuden iblandes en naturgummi af meget høj kvalitet. Vi introducerer dermed vores hidtil blødeste og mest fleksible kvalitet uden at gå på kompromis med styrke og holdbarhed”.

SERENE-seriens høje kvalitet understreges af en livstidsgaranti, der på én og samme måde markerer kollektionens slidstyrke og designmæssige tidløshed. En palette af i alt 8 klassiske farver er nøje udvalgt, så dækkeservietterne passer i indretningen i de fleste hjem. Hos LIND DNA ønsker man samtidig at udfordre forestillingen om en dækkeserviet ved også at bruge den andetsteds i hjemmet end til spisebordet.

”Vi tilstræber altid at skabe designs, der udfordrer og overrasker. Den høje slidstyrke i SERENE-serien giver derfor fortsat mulighed for at beskytte bordet på en smuk måde, men visionen er i lige så høj grad at inspirere til indretning. Du kan let skabe et personligt udtryk på en skænk eller i en vindueskarm ved at indramme dine yndlingsobjekter med en dækkeserviet – for den kan være så meget mere end bare en dækkeserviet”, afslutter en forventningsfuld Preben Lind.

Læs mere på https://linddna.com/dk/materialer-strukturer/meet-serene eller kontakt Marketing Coordinator Mia Juel Falkesgaard via mail mf@linddna.com for yderligere information.

Mere fra LIND DNA ApS

LIND DNA ApS

www.linddna.com

We offer you an entire world of table top products and interior design concepts, that are beautifully designed to complement each other. Design, craftsmanship, local production and zero waste is our philosophy. Craftsmanship and the art of creation is what everything is about at LIND DNA. When ever possible, we insist on our own, local production in Denmark. We choose to do this for a…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere