02.11.2018  |  Dining  |  Table top

Vinter på glas

Ultima Thule fylder 50 år.

Inspireret af en dyb hengivenhed til den nordiske natur satte den banebrydende designer Tapio Wirkkala helt nye standarder for glaskunst, da han i 1968 skabte Ultima Thule sammen med Iittala.

Nu fejrer Iittala 50 året for den ikoniske glasserie ved at sætte farve på designet for første gang. Den klassiske serie tilbydes således i en dyb regnblå farve. Den på én gang mystiske og elegante kulør leder tankerne hen på det finske landskabs ro og tager beskueren med på en eventyrlig rejse til det nordligste hjørne af verden. 

Iittala lancerer fire nye produkter i regnblå: en fyrfadsstage, et 20 cl drikkeglas, en skål på 115 mm, og et gavesæt bestående af en kande og to glas.

www.iittala.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere