10.03.2021  |  Dining  |  Table top

Vintagelook med moderne kant fra Lyngby Glas

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med serien Palermo præsenterer Lyngby Glas et vidunderligt vintagelook med moderne kant.

Faktisk har de smukke kvalitetsglas i serien ikke bare kant – men guldkant. Det gælder alle Palermos fire varianter, fra gin & tonic-glas og tumbler til vin- og cocktailglas.

Palermo kaldes Siciliens kulturelle hovedstad, og Palermo-serien fra Lyngby Glas oser da også af både stil og elegance. Et raffineret, riflet design med diskret guldkant giver glassene det udsøgte vintagelook, der samtidig præcist udtrykker tidens trends. Alle glassene har desuden flotte bløde og kurvede former, som understreger det smagfulde udtryk. 

De brølende tyvere

Den elegante nyhed fra Lyngby Glas bringer i kraft af sit eksklusive vintageudtryk tankerne tilbage på de såkaldt brølende 1920’ere, hvor fest, farver, kreativitet og optimisme stod øverst på dagsordenen. Og med de fire flotte Palermo-varianter har brandet skabt et smukt udgangspunkt for at fortsætte festen i 2020’erne.

Det er ikke afgørende, om der er tale om sodavandsfest eller en vinsmagning. For uanset om et Palermo-glas fyldes med vin, vand eller vodka, reflekterer de fine facetter lyset og glassets indhold på smukkeste vis.

Et glas med mange muligheder

Det enkelte glas kan naturligvis bruges til lidt af hvert, men især Palermos udgave af cocktailglasset har mange anvendelsesmuligheder – fra servering af diverse cocktails og drinks til anretning af aftenens dessert.

Hele serien rummer Palermo Gold Tumbler på 35 cl, Palermo Gold Vinglas på 30 cl, Palermo Gold Gin & tonicglas på 65 cl og endelig Palermo Gold Cocktailglas på 31,5 cl. Alle varianter fås i sæt med 4 stk. – der helt sikkert vil give den næste fest kant.

Mere fra F&H A/S

F&H A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere