13.08.2018  |  Business  |  Branchenyt

Vinder af Royal Copenhagen produkter

Læserkonkurrencen i designbase nr. 04.2018 er lavet i samarbejde mellem designbase og Fiskars og vi har fundet en vinder.

Fiskars udloddede i samarbejde med designbase 2 Royal Copenhagen nyheder; et Musselmalet Riflet fad 34 cm og en Musselmalet Riflet kande 38 cl., til en samlet værdi af kr. 1.568,-.

For at deltage i konkorrence skulle der svares på "Hvornår begyndte Royal Copenhagen at male det karakteristiske musselmalede mønster?"

Det rette svar til det spørgsmål var A) 1775, og den heldige vinder svarede selvfølgelig rigtigt .

Vinderen er: Carsten Nielsen, Imerco, Kongensgade, 5000 Odense C.

Tillykke til Carsten.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere