04.01.2023  |  Business  |  Branchenyt

Village og Nordlichter: Faste stjerner til nutidige produktverdener på Nordstil

Moin moin i Hamborg og velkommen til landsbyen ved Nordstil fra 14. til 16. januar 2023. Ti attraktive mærker vil designe dette års succesfulde crowd-puller i Hal A3. En anden fast stjerne på messen i Hamborg vil også skinne der igen: I specialområdet vil 20 Nordlichter vise vejen til nutidens produktverdener.

Landsbyen i Hal A3 lover masser af inspiration og synergier for POS. Her vil ti engagerede virksomheder byde messegæsterne velkommen på deres stande og på det hyggelige landsbytorv. Landsbysamfundet er forenet af sin fælles idé: dette omfatter blandt andet udvikling af egen samling, regionale produktionssteder og en opmærksom virksomhedskultur.

Ud over mange produkter og nyheder kan besøgende i landsbyen også forvente hyggelige siddepladser, kølige forfriskninger, små snacks og masser af inspiration at dele. Sidstnævnte leveres blandt andet af de "små huse" på landsbyens torv. De viser iøjnefaldende og let at implementere koncepter til detailhandel - kreativt iscenesat med landsbydeltagernes samlinger. 

Tresure island: Nordlichter satte kursen mod tidsånden

At blive styret af deres eget kompas, udvikle nye tilgange og afdække uopdagede skatte - det er Nordlichters store styrker. Til Winter Nordstil har 20 unge tyske og internationale virksomheder tjekket ind i det kuraterede område i Hal A3. Fabrikkerne, håndværksvirksomhederne, start-ups og designere er i tråd med tidsånden med deres friske ideer. De spænder fra smykker, kosmetik og personligt tilbehør til papirvarer, dekorationer og gourmetgaver til boligtekstiler og boligtilbehør. Designene stammer normalt fra deres egne kuglepenne og er håndlavede på deres egen fabrik eller bæredygtigt regionalt. Dette gør Nordlichter-området til en skatteø for en håndplukket produktverden, der appellerer til et bæredygtigt orienteret publikum.

Den næste Winter Nordstil finder sted fra 14. til 16. januar 2023 og den næste Summer Nordstil fra 22. til 24. juli 2023.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere