10.03.2023  |  Interior  |  Design

Villa Styles bekender kreativ kulør

Indhold fra partner Hvad er dette?

Villa Styles vinker farvel til vinteren med søde, vittige vaser og fantasifuldt formede lysestager. Med de spændende nyheder spreder Villa Styles ikke bare masser af farveglæde, men giver også boligen en unik kreativ kant.

Lækkert boligtilbehør, som tvister et klassisk nordisk look med internationale trends – det er Villa Collection Denmark. Med Villa Styles tilføjer brandet nu endnu et lag af trendy legesyge og finurligt boligtilbehør, som er med til at give hjemmet en helt særlig og skøn atmosfære.

Næbbede vaser

Den sjove, stribede vase har helt sin egen personlighed. På afstand ligner den en vase som alle andre, men kommer man tæt på, er historien en anden. Udstyret med et lille næb og indgraverede øjenvipper ligner vasen næsten et sødt eventyrvæsen, som spreder spræl og varme i boligen.

Vasen fås i farverne blå, grøn, brun og gul og kommer i to størrelser, så den både kan bruges i vindueskarmen, på entrémøblet eller på sofabordet. Den store vase måler 12 x 11 x 34 cm, mens den lille har målene 11,5 x 10 x 26 cm.

Fuld fart frem

Der er fuld fart på farver og former på de nye lysestager fra Villa Styles. De to rørformede versioner, som begge måler 6 x 5 x 21 cm, leger med lag på lag-effekter og spændende farvesammensætninger.

Den tredje model af de nye lysestager er til gengæld udført i et væld af organiske, runde former. Denne model måler 6 x 5 x 18 cm og fås i enten grøn eller creme med rosa fremspring – og som altid er de farverige nyheder fra Villa Styles skabt til at understrege en glad atmosfære i hjemmet.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere