25.11.2019  |  Interior  |  Dekoration

Villa Collection skjulere

Indhold fra partner Hvad er dette?

Tør du sætte dine planter i sjove skjulere?

De grønne planter har igennem de seneste år fået mere og mere plads i boligen og opmærksomhed i medierne, og vi ser både hængeplanter, plantehylder og gitre på væggen, hvor planterne får lov at kravle op eller hænger i små skjulere med kroge. Skal dine planter stå på bordet eller i vindueskarmen, er det også muligt at finde skjulere tilpasset enhver plante og enhver smag.

Villa Collection lancerer nu en skjuler til dig, der ikke er bange for at vise det sjove og skæve i indretningen. Abehovedet, der bærer et lille smil på læben, er en skjuler, der signalerer originalitet - den er iøjnefaldende og ret sjov.

Planter er fantastiske for stemningen i din bolig. Med deres friskhed og grønne personlighed er indendørsplanter blevet et musthave i boligindretningen, hvor de bidrager til en moderne og frisk stil præget af velvære, liv og nærvær.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H Group A/S er Skandinaviens førende brandhouse inden for ’Kitchen Living Dining’ til faghandel, dagligvarehandel og B2C. Sortimentet på ca. 12.000 varer er fordelt på over 40 stærke brands – flere af dem egenejede. Koncernens hovedsæde er i Danmark, og med datterselskaber i Norge, Sverige, Finland, Tyskland og Kina. I alt er der mere end 3…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere