16.09.2022  |  Interior  |  Belysning

Villa Collection Denmark med lyse efterårsnyheder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Efteråret tager så småt over med glødende farver og tidligt tusmørke. Med Villa Collection Denmarks nye, flotte lyskilder tilsættes mørket imidlertid også en helt særlig glød, når de skulpturelle rattanlamper lyser efteråret op på smukkeste vis.

Et blødt og varmt lys, der flot favner det skandinaviske efterår. De nye lamper fra Villa Collection Denmark er både lækre designdetaljer og miljømæssig omtanke – for græsarten rattan er et slidstærkt materiale, som tilmed vokser meget hurtigt og regenereres i løbet af blot fem til syv år.

Skulpturelt statement

Den naturfarvede VINKA og den sortmalede WERNA er med deres organiske, skulpturelle udtryk i sig selv smukke designstatements. De to flotte gulvlamper måler 50 cm i diameter og er 130 cm høje.

Samtidig er lamperne udstyret med hele to lyskilder, så et elegant og blidt lys strømmer både fra toppen og bunden af lampen. WERNA og VINKA har begge lampefatning E27 / 220-240 Volt / Max 40 Watt.

Naturlig skønhed

De skulpturelle gulvlamper suppleres af de tre skønne pendler VILNA i naturfarvet rattan, som giver samme bløde, behagelige lys og måler henholdsvis D30 og H28 cm, D40 og H35 cm og endelig D50 og H42 cm.

Lamperne blender elegant ind i et ofte lyst og enkelt skandinavisk design og fungerer flot som blid lyskilde i fx entréen eller en hyggekrog i stuen. Hver for sig, men også to eller tre lamper sammen.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere