12.03.2021  |  Interior  |  Outdoor

Villa Collection Denmark lader LED-solen skinne

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den nye, stilrene LED-lampe fra Villa Collection Denmark ligner næsten en lille sol med sin smukke runde form og sit varme skær. Med andre ord matcher designet fuldstændigt lampens bæredygtighed – i form af en indbygget soloplader.

Diskret og dekorativ på samme tid. Villa Collection Denmarks nye LED-lampe er i al sin enkelhed et klassisk udtryk for det skandinaviske look, som formår at kombinere afslappet naturlighed med et sikkert strejf af elegance. Lampen er også både tidløs og ultramoderne i sit design – og med sin bæredygtige og smarte soloplader.

Varm og stærk

Den flotte runde lampe giver et afrundet og varmt, hvidt lys. Med LED-lampens form og størrelse kan den bruges som dekorativt indretningselement overalt i boligen. Desuden er lampen velegnet til udendørs brug, og den leveres inklusiv en spike til fastgørelse af lampen udenfor.

Villa Collection Denmarks nye LED-lampe er IP44-godkendt. IP-klassificeringen er en international standard, som fortæller om graden af beskyttelse mod indtrængning, og med en IP44-godkendelse er lampen fx godt beskyttet mod vandstænk.

Lad op til hygge

Det tager lampen 8 timer i fuld dagslys at lade op, hvorpå den kan skinne i 6 timer. Lampen fås i en æske med to stk. og i tre størrelser – med en diameter og højde på henholdsvis 20/20 cm, 25/25 cm og endelig 30/30 cm.

Uanset om man lader op til fredagshygge indenfor eller en lun forårsaften udenfor, kan man med fordel lade den nye LED-lampe sætte stemningen – som en lille solstråle, der skaber glæde og hygge.

Mere fra F&H A/S

F&H A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere