03.02.2023  |  Interior  |  Design

Villa Collection Denmark i et skulpturelt lys

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det personlige præg. Den kreative kant. Det er nogle af de vigtigste elementer at have til rådighed, når man vil skabe en unik atmosfære i boligen. En atmosfære, der kaster lys over, hvem man er.

Med nyt skulpturelt kunsthåndværk byder Villa Collection Denmark igen ind med lækkert boligtilbehør, som passer perfekt til et skandinavisk udtryk – med et personligt og internationalt tvist. Det gælder også de nye Lyng- og Lyst-vaser og de matchende lysestager.

Legende formgivning

Både vaser og lysestager har et helt særligt design med en næsten legende formgivning, som er inspireret af træernes grene i naturen.

Lyng er den sandfarvede udgave, mens Lyst er navnet på de sorte versioner af vasen og den seksarmede lysestage, som alle er lavet af polyresin. De flotte vaser måler 11 x 11 x 30 cm, mens de skulpturelle lysestager, som leveres uden lys, måler 28 x 10 x 13,5 cm.

Et lysende forår

Når våren står på spring, men varmen og de lyse aftener endnu ikke har fået helt fat, er det oplagt at lade et par smukke stearinlys hjælpe med at kaste lys og lune over hyggestunderne i det spirende forår.

De fine kronelys i stearin måler 2,2 x 30 cm og fås i farverne Cream, Sort, Dark grey, Taupe og Sand. Kertelysene i paraffin kommer i samme farver og måler 1,2 x 30 cm – og alle er de sammen med vaser og lysestager ideelle til at kaste hygge og indretningsmæssigt glans over boligen.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere