22.02.2018  |  Interior  |  Tekstiler

Vil du have hør på bordet?

Indhold fra partner Hvad er dette?

En dug i hør giver et afslappet og lettere rustikt look, og det vævede stof med sin krøllede struktur kan noget særligt: Den er utrolig let at anvende, da den ikke behøver at blive strøget, fordi det netop er det krøllede look, der giver den hyggelige, bohemestemning, som vi i høj grad forsøger at skabe i vores bolig.

Södahls nye hør-/bomuldsdug, Essential, er perfekt til et veldækket bord, uanset om du har det 'kongelige' stel eller mere er til det rå stentøjslook ... og så er dugen i en eksklusiv kvalitet, så den tåler at blive brugt og vasket igen og igen.

Tip: Hvis du folder din hørdug på forskellige måder, undgår du, at der dannes for mange lige, permanente folder, og dermed bevarer du den krøllede struktur på hele dugen.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. Med mere end 20 brands og op mod 10.000 forskellige designs på lagerhylderne, bl.a. Södahl, Rosti, BITZ, Zone Denmark, Blomsterbergs, HOLM, Morsø, Villa Collection, Medusa Copenhagen og Lyngby Glas, er F&H of Scandinavia branchens førende leverandør. Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhæn…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere