13.12.2021  |  Kitchen  |  Udstyr

Victoria: næste generation af røreskåle fra Rosti

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med nye, trendy farvetilføjelser relancerer Rosti nu Victoria-skålen. Det er Jacob Jensen Design, som står bag formgivningen af Victoria, der med sit tidløse design og sin uomtvistelige kvalitet markerer sig stærkt og sikkert.

Inspirationen er ikke til at tage fejl af. Victoria er skabt med tydeligt afsæt i – og stor respekt for –Margrethe-skålens ikoniske design, og ligesom denne berømte Rosti-klassiker er den nye generation af røreskåle unik – både når det handler om den høje kvalitet og et stærkt fokus på funktionalitet.

Ens med forskelligheder

Selvom Victoria-skålen deler formsprog med sit ikoniske forbillede og overordnet har det samme udtryk, som i snart 70 år har været med til at placere Margrethe-skålen som en nordisk designklassiker, er den i detaljen helt sin egen.

Med Victoria har man fx gjort skålens sider, tuden og dens ergonomiske håndtag endnu stærkere, ligesom håndtaget er blevet udstyret med et praktisk hul, så skålen også kan ophænges. Desuden er skålens bund blevet udstyret med to drænkanaler, som sikrer, at al vand kan løbe af, når skålen sættes i opvaskemaskinen.

Forrygende flotte farver

Enestående kvalitet og fabelagtig funktionalitet er kendetegnende for Rostis produkter. Det samme er forkærligheden for lækkert design og sprudlende farver, og Victoria er ingen undtagelse. Skålen fås derfor både i de klassiske farver Red, White samt Black og i trendy farver som Dusty blue, Nordic green, Humus og Curry.

Victoria by Jacob Jensen Design fås i tre størrelser, som rummer henholdsvis 2, 3 og 4 liter. Skålene fås enkeltvis eller som sæt med enten alle tre skåle eller med to skåle på 2 og 3 liter. Den nye, stærkere generation af røreskåle kommer naturligvis med fem års garanti.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere