08.06.2021  |  Business  |  Udstyr

VI VED, hvem er der vinder EM… GØR DU?

Indhold fra partner Hvad er dette?

OPRÅB! Til alle fodboldfans… Så er det nu, det længeventede EM løber af stablen. Stemningen opbygges, og spændingen stiger. Følg med live, og find vinderen sammen med ROOMBerto Carlos.

Der er kickoff fredag d. 11/6 2021, og vi er beærede over, at have fået den superintelligente ROOMBerto i7 Carlos til at forudsige kampresultatet. Med brug af sine specielle evner såsom: smart-mapping, geolokations-bevidsthed og vSlam-navigation, vil ROOMBerto i7 præcis kl. 12:00 på alle kampdage udnævne vinderen af dagens udvalgte kamp.

Robotteknologien er indiskutabelt intelligent, og gør livet lettere for os. Nu udfordrer vi dens synske evner, og du kan følge med på forreste række. Så på med foldboldtøjet og klaphatten, og følg med live på Facebook og Instagram allerede fra d. 12/6, kl. 12:00, hvor Danmark møder Finland, i hvad vi er sikre på, bliver et brag af en spændende kamp.

Læn dig trygt tilbage i sofaen med benene oppe og popcorn i favnen. ROOMBerto Carlos forudsiger kampresultatet, og iRobot Roomba i7 klarer popcornene på gulvet foran sofaen, og nåh ja resten af støvsugningen – mens du nyder EM.

iRobot – Tid til dig!

Pssssttt – kan du ikke vente? Se vores teaser allerede i dag

---

Link til highres-billeder: https://we.tl/t-MdliJclSMR
Link til teaser-video / Danmark vs. Finland: https://www.youtube.com/watch?v=yud1vf3GVjw
For yderligere information om iRobot besøg: www.irobot.dk

For yderligere information kontaktes:

Ida Birgitte Holm
Category Manager, SDA
Mail: ibh@witt.dk
Telefon: +45 23 98 81 30

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere